Jwinch kullanıcısının son içeriği

1. Jwinch

Yardım Ekran çatlağı

Arkadaşlar merhaba, bundan 1.5-2 ay önce telefonumu düşürmüştüm. Ekranda ki mevcut kırık ve çatlaklar resimlerde gözükmekte. Dokunmatikte herhangi bir sıkıntı yok fakat çatlakların olduğu kesişim bölümlerinde sararmalar söz konusu. Sorunsuz kullanıyorum. Fakat gözüme artık hoş gözükmüyor. Ekranı...
  2. Jwinch

Yardım Şarj sorunu

Merhaba, note 8 pro telefonumda update sonrası şarj sorunu oluşmaya başladı. İlk fotoğraf update sonrası ekran kullanımı 2. Fotoğraf update öncesi kullanımı. Bunun bir çözümü var mıdır? Sürüm; Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler. Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi...
  3. Jwinch

Yardım Ekranda sararma ve morarma var

Servise en kısa sürede götüreceğim. Teşekkür ederim bilgi için Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. Jwinch

Hocam bende benzerini yaşadım ama iki defa ben ücret ederim hasara bağlıydı çünkü. Garantiye göndereceğim en kısa sürede Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. Jwinch

Arkadaşlar merhaba, cihazımın ekranında başlarda ufak olan ama gittikçe yayılan bir sararma ve morarma oldu. Dokunmatik buralarda çalışıyor. Daha önce kullandığım cihazda böyle bir sararma yaşamıştım cihaz yere düştükten sonra olmuştu ve dokunmatik çalışmıyordu. Bunda ise sadece renk değişimi...
  6. Jwinch

Çözüldü Redmi 5 Plus Cihazım Açılmıyor

Yönlendirmesi için teşekkür ederim. Hata kalktı yeniden Flashlama yapınca cihaz açıldı. Tekrar yönlendirme için teşekkürler
  7. Jwinch

Çözüldü Redmi 5 Plus Cihazım Açılmıyor

Merheba arkadaşlar. Cihazın bugüb bootloader kilidini açtım ve twrp yükledim. Twrp yükledikten sonra cihaz bir daha açılmadı. Resmi global romu miflash ile flashladım ancak yine açılmadı. Android yazısında takılı kalıyor. MiFlash ile baştan global romu flashlamaya çalıştığım da ise "flash modem...
Üst Alt