JustWalkingAround kullanıcısının son içeriği

1. J

Yardım Whatsappta Konum Paylaşma Sorunu (Google Maps)

Merhaba arkadaşlar, Telefonum Xiaomi Mi 8 SE. Telefonumda Whatsapp ve Google Maps son güncel sürümde. Telefonum daha önce tamir görmedi, içi açılmadı. Ancak Whatsapp üzerinden o anki konumu paylaşamıyorum. Paylaş dediğimde sürekli bekliyor simgesi dönüyor ve yerimi genellikle bulamıyor. Arada...
  2. J

Rehber [Mİ8SE] Android 10 Yeni Sorunsuz Modem Dosyası

ilgi için teşekkür ederim hocam, forumdan bir arkadaş sağolsun çok yardımcı oldu. ben bu işlerden anlamıyorum ama siyah cmd ekranına kod yazarak hallettik : ) 1583793365 Kaage nickli arkadaşımız size yardımcı olabilir belki, ben onun dediklerini yaptım, sorun çözüldü.
  3. J

hocam telefonum kitlendiği için telefon no doğrulama yapamadım o yüzden cevap yazamadım. eğer hala çevrim içi iseniz yardımcı olabilir misiniz? daha önceki açtığım başlık için ben de özür dilerim, günlerdir telefonsuz kaldığım için işlerim yarım kaldı biraz da ona sinirlendim. birilerinin...
  4. J

hocam maalesef telefonum mahvoldu, twrp denen şeyi (3.3.1 versiyon olanı) yükledim ve telefonum şimdi hiç açılmıyor ekranda kocaman LR TEAM yazıyor kapatma tuşuna diğer kombinasyonları da basıp denedim çıkamıyorum.
  5. J

Yardım Dediklerinizi Yaptım Telefonum Mahvoldu : ) Teşekkür ederim : )

sabahtan beri şu forumda dediklerinizin hepsini yaptım. telefonumda miui 11 sonrası sim kart görmeme sorunu vardı. forumda yazılanlara baktım kimisi xiaomi flash tool a yönlendirdi, kimi twrp dedi, kimi başka birşey dedi. gerçi kaç defa söyledim ben bu işlerden anlamıyorum 5 yaşındaki çocuğa...
  6. J

Rehber Xiaomi Mi 8 SE Twrp 3.2.3-0331 Otomatik Yükleme Aracı

Arkadaşlar telefonuma twrp yükleme çalıştım. şu an ekranda LR. TEAM yazıyor başka bir şey olmuyor. lütfen yardımlarınızı bekliyorum. modem sıkıntısı vardı, telefon sim kartı görmüyordu. twrp ile çözersin dediler, hani nooldu? şu an telefon hiç açılmıyor öylece kaldı.
  7. J

bu yöntem sim kartı görememe sorununu çözüyor değil mi hocam? öyleyse şimdiden çok teşekkür ederim
  8. J

telefonum çin rom olduğu için wi-fi den internete bağlıyken kendisini otomatik güncelliyordu. zaten rasgele bir twrp sürümü ile oluyorsa internetten bulup indirebilirim.
  9. J

twrp nin hangi versiyon olması önemli mi ? hocam şimdi twrp konusunu incele diyeceksiniz büyük ihtimal; orda da çeşit çeşit twrp var, önce driverlar ı kurun demişler, onu kurmak için xiaomi mi flash tool lazım demişler. labirent gibi mübarek. Allah rızası için biri bana yardımcı olabilir mi...
  10. J

Allah rızası için bu başlıktaki android 10 FW adlı bu dosyayı telefona nasıl atıyoruz twrp ile mi atıyoruz lütfen açıklayabilir misiniz? 2 gündür telefonumu kullanamıyorum arayanlar ulaşamıyor bir yardım edin.
  11. J

hocam foruma yeni kayıt oldum indir derken hangi programla nereye indirme yapıyorum hiç bilmiyorum. telefonumda çin romu var. sırasıyla hangi uygulamaları kullanmam gerekiyor söylerseniz hemen yapayım, teşekkür ederim. 1583574345 bahsettiğiniz yöntem çin romlarda da işe yarıyor mu bu arada...
  12. J

Yardım Mi 8 SE Miui 11.0.2.0 Çin Rom Sim Kart (Şebeke) Sorunu

Merhaba arkadaşlar cihazım Mi 8 ve şuanki versiyon Çin (sadece ingilizce dili olan) versiyonu 11.0.2.0 Stable (QEBCNXM) öncelikle telefon güncellemeden, rom dan çok anlamadığımı belirtmek istiyorum. 5 mart perşembe gelen miui güncelleme ile sim kartımı görmemeye başladı. arama mesajlaşma...
  13. J

hocam ben de şu an miui 11.0.2.0 Stable (QEBCNXM) versiyonu mevcut. güncellemeyi wi-fi üzerinden yükledim ve sim kartımı telefon görmüyor. bu rom atma twrp işlerinden de hiç anlamıyorum. bu işlem imei mi silmeden (imei k-lonlama var telefonumda) yapılacaksa bana izlemem gereken adımları...
Üst Alt