justme kullanıcısının son içeriği

1. justme

Yardım Mi10T Kendi Kendine Kapanma

Daha önce mi10t kapanma sorunundan bahsetmiştim. 3 kere servise gönderdim. Servisten geliyor hiçbir sorun yok ne zaman güncelleme gelse kendi kendine kapanma sorunu ortaya çıkıyor. Hard resette atsam yine farketmiyor. Bekliyorum diğer güncelleme geliyor onda sorun yok arkasından gelen bir...
  2. justme

Yardım Mi10T kendi kendine kapanıyor

Merhabalar öncelikle baktım bulamadım yanlış bir yere açıyorsam da konuyu tarafınızdan özür dilerim. mi10t satın aldım hepsiburada üzerinden 28 kasımda aldıktan sonra güncelleme geldi yaptım yaptıktan sonra telefon kendiliğinden kapandığını gördüm ben güç düğmesi ile yeniden başlatıyordum. Bunu...
  3. justme

Soru Halsizlik ağırlık

Aynı belirtiler bir süredir bende vardı bugün gittim doktor'a tahliller falan her şey normal fakat b12'niz çok düşük onu yükseltmemiz lazım dedi..
  4. justme

Soru xiaomi airdots pro almayi dusunuyorum

Aynı şeyi şimdi bende yazacam ama deneyimleme imkanım olmadı bende merak ediyorum alıcam hepsiburada'da sepette ekli duruyor ama cesaret edip alamıyorum
  5. justme

Haber Amazfit Bip Türkçe Güncellemesi

Acaba amazfit pace 2 stratos da Türkçe oldu mu ?
  6. justme

Rom Mi ROOM 9.9.6 MIUI 10 FINAL Yayınlandı[Ota Desteği Eklendi]

Rahatsızlığım için kusura bakmayın şuan mi 8 miui 10.2.3.0 global stabil sürümünü kullanıyorum galiba beta da çentik kapatma ve oyun modu varmış bunlar stabil olarak gelecekmidir beklemelimiyim yoksa bu beta roomu yüklemelimiyim
  7. justme

Mi cloud 5 gb

Bende mi8 kullanmaya başladığımdan beri mi cloud alanı almaya çalışıyorum ama nasıl ve ne şekilde ...
  8. justme

Rom Mi 8 - MIUI 10 v9.1.24 Global Beta Rom

Telefonu ilk aldığımda rus roomu varmış korka korka forumdan da yardım alarak global rom yükleyebildim o zaman ben pek ellemeyeyim bilgi sahibi değilim çünkü bu konularda pek
  9. justme

Root gerekiyor galiba bunun için
  10. justme

Benim de öyle play store da sertifikasız yazıyor aldığımda unlocked yazısı çıkıyor forum da çok konu var ama ne yapılabilir net çözüm için
  11. justme

Kahve reklamının fotoğrafıydı sorunsa değiştirebilirim .. Çentik kapatmaya kafam takıldı 10.2.1.0 yüklü ama yok
  12. justme

Affedersiniz eklendi mi ? Yine .. ben bulamadım ama çentiği kapatmayı
  13. justme

Soru Mi8 icin kilif yardim lutfen

Mofi marka kılıflara bakabilirsiniz parmak izinin etrafına hoş bir görünüm sunuyor
  14. justme

Sohbet Mi Cloud ayarları

Bunu bende çok araştırdım ama net bir yanıt bulamadım ınstagram"da miui türkiye sayfasına sorduğumda bana google drive kullanabilirsin denildi ama ben micloud alan satın almayı soruyordum.
  15. justme

Rom Mi 8 Global Kararlı Miui V10.2.1.0 Fastboot İndirme Bağlantısı

Bende de sabah güncelleme geldi wifi bağlantım olmadığı için yapmadım fakat şimdi yok diyor
Üst Alt