Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Daha önce mi10t kapanma sorunundan bahsetmiştim. 3 kere servise gönderdim. Servisten geliyor hiçbir sorun yok ne zaman güncelleme gelse kendi kendine kapanma sorunu ortaya çıkıyor. Hard resette atsam yine farketmiyor. Bekliyorum diğer güncelleme geliyor onda sorun yok arkasından gelen bir...
Merhabalar öncelikle baktım bulamadım yanlış bir yere açıyorsam da konuyu tarafınızdan özür dilerim. mi10t satın aldım hepsiburada üzerinden 28 kasımda aldıktan sonra güncelleme geldi yaptım yaptıktan sonra telefon kendiliğinden kapandığını gördüm ben güç düğmesi ile yeniden başlatıyordum. Bunu...
Aynı şeyi şimdi bende yazacam ama deneyimleme imkanım olmadı bende merak ediyorum alıcam hepsiburada'da sepette ekli duruyor ama cesaret edip alamıyorum
Rahatsızlığım için kusura bakmayın şuan mi 8 miui 10.2.3.0 global stabil sürümünü kullanıyorum galiba beta da çentik kapatma ve oyun modu varmış bunlar stabil olarak gelecekmidir beklemelimiyim yoksa bu beta roomu yüklemelimiyim
Telefonu ilk aldığımda rus roomu varmış korka korka forumdan da yardım alarak global rom yükleyebildim o zaman ben pek ellemeyeyim bilgi sahibi değilim çünkü bu konularda pek
Bunu bende çok araştırdım ama net bir yanıt bulamadım ınstagram"da miui türkiye sayfasına sorduğumda bana google drive kullanabilirsin denildi ama ben micloud alan satın almayı soruyordum.