Justman kullanıcısının son içeriği

1. J

Soru Note 13 pro 5g kayıt hakkında?

Sizin cihaz global versiyon değil,Çin cihazı sanırım..Çin sürümü sıkıntılı maalesef..
  2. J

Sohbet [XIAOMI] CPID Server Kayıt DURUMU

Bir yerde akan bir musluk varsa,başında her zaman birileri olur olacaktır, Xiaomi tün fabrikayı insansız sisteme geçirmedikçe, server kayıt işi bitti denilemez..nah bu mesajda burda dursun.. ayrıca şu Türkiye satışları önemli değil görüşünede katılmıyorum, yahu imei kayıt saçmalığı başka kaç...
  3. J

Sohbet [XIAOMI] CPID Server Kayıt DURUMU

Yahu insanın olduğu hiçbir şeyde kesin konuşmamalı.. kapanırsa yine açılır,yine içeriden sızıntı illaki olur..fabrika kendi içinde bu işi zaten rutin yapıyor.. geçmişte de kapandı,ilk kez kapanmıyor ki nedir bu panik?
  4. J

Yardım Mi band 4, eşleşmeyi kesince Çinceye dönüyor?

Selamlar, Mi band 4 ,mi fit uygulamasından eşleşmeyi kapatınca tekrar Çinceye dönüyor, Sürekli türkçe menü görünmesi için ne yapmalıyız?
  5. J

Yardım note 10 pro rom yüklerken twrp ye dönmesi

selamlar..note 10 pro sweet cihazımda twrp üzerinden başka bir roma geçmek isterken yeni yüklediğim romu reboot ettikten sonra yeni rom açılacağı esnada ekranda bir çember çıkıp tekrar twrp ye giriyor cihaz..bilgisi olan var mı..imei repairle ilgisi olabilir mi?
  6. J

Rom Hyperos orjinal romlar çıkmış

Slm.. Hyperos orijinal romlar çıkmış deneyen var mı https://hyperosupdates.com/hyperos/sweet/stable/tr/
  7. J

Yardım Bl kilit açarken mi unlock sorunu

Arkadaşlar kilit açma başvurusu için 3-4 tane farklı mi unlock versiyonu denedim ancak ilginçtir unlock açma ekranı gelmiyor nedense,şifreyi girdikten sonra, en son çıkan sürümü denedim onda gözüküyor ancak o da Çince ve diğer dillere çevirme seçeneği çıkmıyor, bu yüzden günlük 3 sms hakkı da...
  8. J

Soru BL kilit açma süresi 496 saat?

arkadaşlar m11t pro bootloader kilidini açmak için, mi unlocktan işlemleri yaptım ancak 496 saat süre verdi, yani 21 gün ,normalde 7 gün değil miydi süre?
  9. J

Soru Fastboot moda girmiyor, mi logosunda kaldı..

Slm Mi 8 se cihaza custom romu yükledikten sonra recoveryi de güncelledim, reboot edip telefon yeniden başlarken bootlopa girdi sanırım, çünkü mi logosunda kalıyor yalnız unlocked yazısı da kayboldu. Brick mi oldu acaba?
  10. J

Soru Fastboot romdan, custom roma geçiş

Selamlar kimse kalmamış buralarda,silinebilir...
  11. J

Soru Twrp 0 mb sorunu -redmi 5 plus

Bu sorunla ilgili çözüme dair bilgisi olan var mı..ya da fabrika romunu bulsak çözebilir miyiz..zira format data vs..gib seçenekler işe yaramıyor.
  12. J

Soru Twrp 0 mb sorunu.

Arkadaşlar maalesef ciddi bir hata yaptım :( Aosp romdan orangefox üzerinden miui 10 a geçtim ancak tekrar aosp ye dönmek istediğimde,twrp haliyle uçtuğu için adb üzerinden yeniden orangefox yükledim,yukarıda sabitlenmiş orange konusudan, ancak twrp açılışta descrypto ekranı çıkıyor ve twrp de...
  13. J

Yardım Tuşların sert basması.

Slm..benim telefonun ses tuşları sert basmaya başladı,çözümü nedir bunun acaba..
  14. J

Soru Netflixi yansıtma..

Arkadaşlar slm, bu cihazdan netflixi LED TV monitöre nasıl yansıtılabilir acaba, TV de smart özelliği yok..
  15. J

Soru Netflix hd izlemek..?

Arkadaşlar malum vince de L1 sertifikası yok peki netflix hd izleme imkanı yok mudur, modlu netflix olduğu söyleniyor bunun için, bilgisi olan var mı?
Üst Alt