Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şuanda global rom kullanıyorum. EU Rom ile arasında ne fark var? Bir önceki konumda super wallpaper eu romlarda var denildi o yüzden ona geçmeyi planlıyorum ve global romda sponsorlu uygulamalar oluyormuş eu da olmuyormuş. Herhangi bir Performans artışı olurmu? Telefonu sıfırlamadan eu rom atmam...
Şu anda Xiaomi Redmi Note 8 kullanıyorum. Telefonu değiştirmek istiyorum. Uzun araştırmalar sonucu 10 pro almaya karar verdim. Herhangi bir kronik problemi varmıdır? Sarı sitede 4500 e falan görüyorum, telefoncularda ise 6000 e faturalı kutulu şarj aletli satıyorlar. Yurtdışı alsam imei...
İnternet üzerinde mi9 a hyperos yüklemiş birisi gördüm ve telefonu baya hızlandırmış gibi gözüküyor ama ona öyle bir güncelleme gelecek diye hiçbir yerde görmedim böyle bir custom rom varmıdır? Xiaomi redmi note 8 için veya hangi romu yüklersem telefonun hızını arttırabilirim?
Cihazım Redmi Note 8 başlıktada belirttiğim gibi. Öncelikle rom atmak için hangi programlara ve hangi ayarları açmam gerek onları öğrenmek istiyorum birde pil ve telefon hızı için güzel bir rom arıyorum tasarımı çokta önemli değil ama güzel olursa daha iyi olur birde navigasyon çubuğu olursa...