Justcause kullanıcısının son içeriği

1. Justcause

Satış Satılık redmi note 3

Konu güncel
  2. Justcause

Haber 4.5G destekleyen telefonların tam listesi

Zaten hızlı olursun demedim hocam tatmin edici olur dedim işini görür yanı cekmeme derdin olmaz fazla
  3. Justcause

Hocam kötü demiyorum zaten ama hani illa telefonunun reklamlarda abartildigi gibi 300 mbps yada 375 mbps desteklemesine gerek yok telefonunda sorada lte cat 4 destegi olanda ayni hızı alcak daha yüksek olanda ki o hizda 150 mbps yi hayatta gecmez saglayamazlar o hızı isteselerde o teorik...
  4. Justcause

Updater ile güncellemek??

Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Hocam bende aynı şeyi sorucam bu romlari yüklemek yada yukseltmek icin illa flashtool gereklimi yani pc ile ugrasmadan direk telden halledirmezmi
  5. Justcause

Hocam cipsete yada 4 veya 4.5 g ye takılmayın çünkü kimse alamaz o 375 lik hızı felan 3g de download hızı 42 mbs deniyodu benim şahsen baz istasyonun dibindeyken bile aldığım deger 3 mbs yani o testlerde kullanilan cihazlar alınan sinyaller en uç noktalar hani mesela araba kadranı gibi düşün...
  6. Justcause

İpucu Kilit Ekranında Çıkan Gıcık Uyarı ve Yakınlık Sensörü Sorunu Çözümü

Arkadaslar ona gerek yok power tuşu varya aramayi acinca ona basın bi yada iki kere sonra zaten ekran hemen aciliyo
  7. Justcause

Mod Müzik Çalar

Tesekkur ederim
  8. Justcause

Mod Müzik Çalar

Cihazim redmi note 3 de hocam recovery modda baslatip sonra zip dosyasini install den yuklicez degil mi?
  9. Justcause

Uygulama MIUI Tweaks V.2.11 B.35 [HG Türkçe]

Yükledim fakat calismiyo yani ekstradan bisey yapmam mi lazim
  10. Justcause

Ekledim tesekkur ederim
  11. Justcause

Arkası gri olup önü beyaz olan ve önü siyah olup arkasi gri olanlar ki koyu griyi ilk kez senden duydum ben benimkinin arkası açık gri ve önü siyah
  12. Justcause

Alış Redmi Note 3 alınır

Satilik elimde var 3/32 lik mtk
  13. Justcause

Alış Redmi Note 3 Alınır.

Konu güncel mi?
  14. Justcause

Paylasilmistir
  15. Justcause

Telefonun yanında ayrica iki adet kılıf hediye edilecektir birisi sert plastik kılıf digeri ise alüminyum kılıf mesajla ulasabilirsiniz
Üst Alt