Junex kullanıcısının son içeriği

1. Junex

MIUI 12.5 Poco X3 Pro miui 12.5.3 Güncellemesi

Arkadaşlar az önce cihazıma güncelleme geldi kurdum ama.cihaz kasmaya başladı hafiften. Klasik Xiaomi güncellemesi , 2 3 ay yenisi çıkana kadar böyle kalacak galiba, aynı sorunu yaşayan ya da root ile uğraşmadan 12.5.2 ye donebilen var mı?
  2. Junex

Soru Redmi Note 7 - Kendiliğinden Dokunma

Dostum cihaz tr garantili aldım, orjinal rom ile kullanıyorum, herhangi bir işleme tabi tutulmadi hiç.
  3. Junex

Ekran koruyucu da yok ya . Can sıkıcı bı durum. İnşallah anlık bir seydir. Ama bayaa oturdum izledim kendiliğinden dokunmalari .
  4. Junex

İlk olarak Twitter uygulamasında 1 2 gündür linke tıkladığımda bir süre sonra cihaz sayfayı keneintarayicisinda açmaya başladı, bu aksam ise kendi kendine ekranda basmaya başladı, Chrome tarayıcıda sayfa açma, ana sayfada rasgele bir iki icon a basma seklinde. Kulaklık takiliydi çıkardım belki...
  5. Junex

Sohbet Redmi Note 5 - Ekran Adiliği

Sony kullanırken çok oluyordu. Genelde cihaz nereden darbe alsa , egilse bukulse, düşse o tarafta sararma oluyordu. KVK 2 3 defa itiraz etmeden değiştirdi sagolsunlar. Sert ve çok sıkı kılıf takip çıkarırken dikkatli olmak lazım .
  6. Junex

Yardım Redmi note 7 şarj

Şarj cihazlarında bir kaç kombinasyon oluyor, eğer Samsung cihazı 18w tan daha az güçle şarj ediyorsa o düşük güç ile şarj eder, 18w ile şarj ediyorsa 18w ile şarj eder, 18w tan daha fazla güçle şarj ediyorsa yine düşük olan kombinasyonla şarj eder redmi note 7 yi .
Üst Alt