jujuka4 kullanıcısının son içeriği

1. J

Yardım Xiaomi cloud yetkilendirme.

Merhaba arkadaşlar mi clouddaki yedeklerimin hepsini silmek istiyordum internet tarayıcısından mi cloud hesabıma girip yetkilendirmeleri kaldır dedim ve hiç bir sekilde mi cloud telefonumda eşitlenmiyor ne yapmam lazım bilgisio lan varmı.
  2. J

Çözüldü Fastboot Ekranı

Merhaba arkadaşalar cihazımın bl kilidi açık ve twrp yükleyip eu rom yüklemek istiyordum twrp yüklerken fastboot ekranın da kaldım ve tüm yöntemleri denememe rağmen kurtaramadım varmıdır böyle bi sorunla karşılaşıp çözen birileri yardımcı olursanız çok sevinirim iyi forumlar. Denediğim...
  3. J

Gcam Mi Note 3 MIUI10 Pie GCam Yükleme Rehberi

Hocam video gosterdigin herseyi yaptım manuel camera compatibility Test uygulamasını google playden indirdim twrpden zip dosyasını kurdum test uygulamasında yeşil tikler çıkmıyor kullandığım sürüm mıuı 10.5 eu 9.9.3 telefon mi note 3 sürümden dolayımı çalışmıyor acaba google kamera açıyorum...
  4. J

Yardım Xiaomi Mi Note 3 TWRP Yüklenmiyor

Hocam şifre derken hangi şifreden bahsediyorsunuz anlamadım ve ayrıca başka pcden denedim recovery başarılı kuruldu dedi telefon yenıden basladı kapadım ses acma + gucc basılı tuttum mi recovery 3.0 geliyor twrp gelmiyor magisk kurun demişsiniz twrp sayfası gelmiyor 1567862461 başka pc den...
  5. J

Evet hocam aldım şimdide telefon acıkken kurulum yaptım telefon yeniden başladı kendi kendine fastboot a girdi twrp yuklenıyor kısmında kalıyor yukleme aracı usb hata ayıklama izinlerinide verdim benim telefonumda mi-recovery 3.0 kurulu ses acma + guc tusuna basında o ekran gelıyor bu yuzden mı...
  6. J

Hocam attığınız konudaki adımları gerçekleştirdim yazma hatalı diyor bl kilidi açık usb hata ayıklama açık driverlar kurulu bi kez daha denedim yazdırılıyorda takılı kaldı Telefonum aygıt yöneticisinde Android phone diye gözüküyor
  7. J

Yanıtınız içi teşekkür ederim o konudaki link bozuk minimal adb olan indir diyorum 10 gb dosya indiriyor
  8. J

Bl açık usb hata ayıklama açık pc driverlar kurulu ama yükleyemedim yardımcı olabilicek arkadaş varmı?
  9. J

Yardım Bootloader kilidi kapatmal

S.a arkadaşlar bootloader kilidini açtım global betadan global stabile geçmek için şimdide bootloader kilidini kapatmak istiyorum ama nasıl yapılıcağını bulamadım bileniniz varmı acaba şimdiden teşekkürler.
  10. J

Yardım Mi hesap kurtarma

Evet anlık kod ekran da yazan fatura ve tam isimini istiyorlar IMEI falanda istiyolardı sanırım herseyi hazır bulundur iletişime geç işin kolay olur
  11. J

Yardım Mi hesap kurtarma

telefonun kilitli oldugu ekranda kilit resmine bas basılı tut hocam altta kod cıkana kadar goruceksın
  12. J

Yardım Cihaz Kilitli acil

anakart değişim olucak denilen kişiler olmuş böyle bişi söylerlerse para verme sen şimdiden iletişime geç xiaomiyle telefon servisten gelene kadar açılır diye düşünüyorum zaten açıldığını anlamak için wifi ağına bağlanıp telefona format at açıldığında zaten kilit kalkmış olucak ama sana...
  13. J

Yardım Mi hesap kurtarma

cok iyi ingilizceye gerek yok çeviri işini görür senden istedikleri ekran görüntüsünü başka cihazla çekciceksin tabikide fatura anlık kod ekranı ve tam ismin gibi şeyler soruyorlar sen hepsini at işte ben ilk sorunumu anlatamadım sonra anlık fotoyu yollayınca chatten anladı ve çözmek için...
  14. J

Yardım Cihaz Kilitli acil

Hocam dün gece alttaki link üzerinden canlı sohbet yapıp sorunumu çözdüm garanti para karşılığı yapıcağını söylerse geri iste benim gibi sorunun çöz derim dün gece iletişime geçtim bügun gün içinde telefonum açıldı 3 iş gününde açılıcağını söylemelerine rağmen Fatura ve hata kodunun ekran...
  15. J

Yardım Mi hesap kurtarma

Xiaomi United States bu linkten sohbet başla yı tıklayarak görüşebilirsin dostum ingilizce çeviriden konuşman gerekicek fatura hata kodu falan istiycekler hazır bulundur hata koduda ekranda kilit görüntüsüne bas basılı tut altta kod çıkıcak onun da fotosunu istiycekler ben dün gece attım bu gün...
Üst Alt