Jujuju kullanıcısının son içeriği

1. Jujuju

İpucu Mİ 10T/PRO Ekran Süresi Paylaşımı

Dün 9 saat aldım %15 şarj vardı hala
  2. Jujuju

Soru Mi 10T veya pro

yakınlık sensörü sorunu düzelmiyormu hocam donanımsalmı yoksa sizce
  3. Jujuju

Soru Mi 10T veya pro

hocam sizi mi 9t pro kullandıgınız dönemden tanıyorum yorumlarınız benim için önemli bu cihaz için ne diyorsunuz amoled ekran farkını fazla hissediyormusunuz ses nasıl beğenmediniz bir özelliği varmı ve hangi romu kullanıyorsunuz
  4. Jujuju

Soru Oneplus 8t rom tavsiyesi

8t icin root nasil atabilirim bilginiz varmi acaba
  5. Jujuju

Soru Oneplus 8t titreşim modu

Arkadaşlar oneplus 8t de yeni bir titreşim modu olduğunu duydum bu özelliği aktif etmemiz gerekiyormu yoksa zaten aktif olarakmı geliyor ?
  6. Jujuju

avrupa olan versyonu kullanıyorsunuz değilmi hocam ? ekran 120 hz mi sürekli ben en fazla 5 saat civarı ekran alıyorum
  7. Jujuju

ekran süresi ne alıyorsunuz ortalama
  8. Jujuju

Oneplus 8t cihazım var şuan hint sürümü kurulu kullandıgınız ve tavsiye edebileceğimiz romları konu altında paylaşalım herkesin aklında bişey oluşsun bu konuda :$
  9. Jujuju

MIUI 12.5 [ROM][Android 11] [V12.5.7.0.RJKCNXM] Redmi K30 Pro/Zoom/Poco F2 Pro Xiaomi.eu | Stabil MIUI 12. 5 Enhanced

anladım şuan son sürüm anladım hocam v11.0.15.0 heralde son sürüm peki güncellemeleri nasıl yapmalıyız
  10. Jujuju

MIUI 12.5 [ROM][Android 11] [V12.5.7.0.RJKCNXM] Redmi K30 Pro/Zoom/Poco F2 Pro Xiaomi.eu | Stabil MIUI 12. 5 Enhanced

kurdum şuan ancak sistem güncellemesi kısmında 3gb güncelleme mevcut ancak tıklayınca kapanıyor çöküyor
  11. Jujuju

Yardım Güncelleme hakkında

Banada hiç gelmedi kaç aydır ses kesilmesi için güncelleme bekliyorum
  12. Jujuju

Recovery Redmi K30 Pro- Twrp 3.4.2B-0623 Tek Tuş Yükleme Aracı

link ölmüş galiba inmiyor
  13. Jujuju

Soru [ROM][10.0][UNOFFICIAL] Pixel Experience and Plus for Poco F2 PRO

Arkadaşlar şuanda yukarıda belirttiğim pixel experience romunu kullanan varmı memnunmusunuz officıal ile arasındaki fark nedir https://forum.xda-developers.com/t/rom-10-0-unofficial-pixel-experience-and-plus-for-poco-f2-pro-redmi-k30-pro-lmi.4174379/
  14. Jujuju

Yardım Poco F2 Pro Arama ses kesilmesi sorunu

yazılımsal sorun arkadaşlar yakında düzelir
Üst Alt