Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Oneplus 8t cihazım var şuan hint sürümü kurulu kullandıgınız ve tavsiye edebileceğimiz romları konu altında paylaşalım herkesin aklında bişey oluşsun bu konuda :$
Arkadaşlar şuanda yukarıda belirttiğim pixel experience romunu kullanan varmı memnunmusunuz officıal ile arasındaki fark nedir
https://forum.xda-developers.com/t/rom-10-0-unofficial-pixel-experience-and-plus-for-poco-f2-pro-redmi-k30-pro-lmi.4174379/
Pro Pixel Experience plus romunu kullanıyorum şuan herşey güzel ancak tek sorun oyun oynarken bildirimler geliyor ve seyir zevkini bozuyor bildirimleri engellememi sağlayacak gameturbo tarzı mod , modül vs varmı ?
arkadaşlar sürekli rom değiştiriyorum denediğim romlarda masik ve eu romda cihaz bazen kendi kendine klasörlere giriyor özellikle masikte dokunmatik fazla hassas gibi geldi bana rasgele dosyalar açıyor benim dokunmadıgım bölgede ancak revos stabil romunda böyle sorunlar yaşamıyorum sorun neden...
Arkadaşlar son 2 aydır sürekli rom değiştiriyorum ve hemen hemen hepsinde telefon kendi kendine bir yerlere giriyordu ancak Revos stabil romunu kullanmaya ve sorunun yazılımsal olduğu kanaatindeyim son 1 aydır sorun yaşamıyorum özellikle oyun oynayanlara tavsiye ederim bendeki problem bariz...
arkadaşlar mi 9t pro telefonuma spigen kılıf aldım ancak ekran koruyucuyu kaldırıyor kullanan arkadaşlar hangi ekran koruyucuyu kullandıklarını yazabilirmi mi 9t pro ile birlikte