Josue35 kullanıcısının son içeriği

1. J

Yardım F8 ultra server kayıt gelir mi riske girmek mantıklı mıdır?

ben riske girip f8 ultra alıcam illa ki kayıt çıkar bi şekilde diye düşünüyorum
  2. J

Yardım İos durum çubuğu tema arıyorum

Merhaba arkadaşlar, Xiaomi 13 Global sürümü kullanıyorum o yüzden tema mağazasında olan temalardan önerirseniz sevinirim. Kullandığım tema vardı ama yanlışlıkla sildim daha da bulamadım. Pil,wifi,şebeke kısacası bildirim durum çubuğu ios olan temaları önerir misiniz ? İyi günler herkese.
  3. J

Yardım Xiaomi Mi 13 hyperos hakkında soru ve yardım

Merhabalar, Xiaomi Mi 13 kullanıyorum dirençli bl kilidi açık global rom yüklü hyperos hala gelmedi kendim geçeyim diyorum sıfır temiz kurulum olarak. İlk sorum olarak; Hangi hyperos romu önerirsiniz hangisi stabil ? Yoksa geçmeyim mi ? Taiwan,Global veya EU kurayım diyorum ama Eu da galeri...
  4. J

Yardım Mi 13 Instagram Parlaklık (Ekran Kararma) Sorunu

Merhaba, Xiaomi Mi 13 kullanıyorum global rom son sürüm yüklü dirençli bl kilidi açık. Son 2 gündür sadece İnstagram da uygulamaya girdiğim zaman ekran parlaklığı düşüyor gibi oluyor ve hafif kararıyor . Çözümü bilen varsa yardımcı olabilir mi ?
  5. J

Yardım Poco X3 NFC kişileri aktarma sorunu

Merhaba kolay gelsin iyi forumlar. Bu sabah Poco X3 NFC telefonuma mi flash ile Endonezya Rom yükledim kişiler yedeğimi yüklemek istersen böyle hata alıyorum. Dosya yöneticisinden dosyaya tıkladığım zaman tepki vermiyor dosya.
  6. J

Yardım Dosyam silindi nasıl geri getirebilirim ?

tam da şuan o programı indirip yapıyordum da telefon hafızasını nasıl taratıcam çıkmıyor ? göremedim yani
  7. J

Evet Sefa hocaya gönderdim yaptırdım sıkıntılıymış sarj yuvası.
  8. J

Biraz önce telefonu usb ile pcye bağladım ve dosyaları pc ye taşırken yanlışlıkla MIUI dosyasını sildim içinde ses kayıtları vardı. Onları nasıl kurtarabilirim ? Telefonda geri kurtarma yükledim ama dosyalar çıkmıyor telefondan silmediğim için pcden sildim ama pc de c ve d diskini...
  9. J

Yardım Telefonu PC ye bağlama sorunu !!

Hocam her şeye baktım denedim ama olmadı sarj yuvam bozuk yavaş sarj oluyor o yüzden olabilir ama 2 tane orj kablom var sarj yuvasından kaynaklı kablodan değil sanırım
  10. J

Hocam bildirim panelinde hiç bir şey çıkmıyor
  11. J

Selam Arkadaşlar herkese iyi forumlar. Mi 6 cihaza sahibim 2 tane orjinal usb kablom var ama ne yaptıysam telefonumu pc ye bağlıyamıyorum bağladığım da sadece sarj oluyor. Usb hata ayıklama vb her şeyi denedim yaptım ama hiç bir şekilde bağlıyamıyorum. Telefonuma format atıcam hafızası doldu pc...
  12. J

Soru Mi6 için yüz tanıma nasıl aktif edilir ?

ben de bulamadım
  13. J

Yardım Mi 6 MIUI 10 Güncelleme sonrası sorunlarım .

1-Tekrardan aktifleştirip yaptım hocam düzeldi. 2-Hard reset atmak istemiyorum verilerim var ve yedeklemek üşendiriyor :D 3-Aktif zaten ama kilit ekranın da hiç bir şekil de bildirim gözükmüyor. 4-Denicem hocam teşekkürler.
  14. J

Yardım Mi 6 MIUI 10 Güncelleme sonrası sorunlarım .

Mi 6 Global MIUI 10 yaptım.Sorunları yazıcam bilen varsa yardımcı olabilir mi ? 1)Birisi aradığı zaman flaş yanıp sönmüyor artık. 2)Telefon çok ısınıyor ve ara sıra donuyor. (Uygulamalar da dahil.) 3)Kilit ekranında bildirimler gözükmüyor. 4)Parmak izi yavaşlamış gibi geldi bana güç tuşuna bazen...
  15. J

Uygulama Hidden Settings v6.35

Root gerekiyor mu ?
Üst Alt