jossiefrenk kullanıcısının son içeriği

1. jossiefrenk

Soru Mi 10 T Pro için gcam ?

Merhaba arkadaşlar yeni aldım bu cihazı ancak gcam bulamadım yani buldum 8.2 sürüm olarak ama xml falan yükleme istemedi benden şu an en stabil çalışan gcam linki veya versiyonu olan varsa yardımcı olabilir mi ?
  2. jossiefrenk

Soru Poco x3 Nfc için gcam ?

Merhaba arkadaşlar yeni aldım bu cihazı ancak gcam bulamadım yani buldum 8.2 sürüm olarak ama xml falan yükleme istemedi benden şu an en stabil çalışan gcam linki veya versiyonu olan varsa yardımcı olabilir mi ?
  3. jossiefrenk

Yardım Note 9s Wifi kopma sorunu

Merhabalar redmi note 9s 6/128 kullanıcısıyım telefonum wifiden sürekli kopuyor bu son zamanlarda olmaya başladı konu hakkında çözüm/bilgi var mıdır acaba ?
  4. jossiefrenk

Yardım Mİ 8 SE Apk gcam?

Merhaba Reiwa bende senin konudaki gcam yükledim yüklemeden önce 6.1 yüklüydü kaldırıp senin dosyaları önce flaşladım sonra apk kurmaya geldiğimde paket ayrıştırma sorunu yaşadım bir bilgin var mıdır ?
  5. jossiefrenk

Soru Mİ8Se Gcam donma ve portre modu sorunum

gcam sürümüm 6.1 MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. jossiefrenk

Düzenledim umarım olmuştur tapatalk ilk defa kullanıyorum kusuruma bakmayın MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. jossiefrenk

Evet hocam magisk ile onuda flashladım internetten bakarak varsa sizinde anlatımınızı bekliyorum MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. jossiefrenk

Telefonum rootlu ancak gcam kurduğumda ağır çekim video çekiyorum oynatırken donuyor video sesler ağır ilerliyor sadece video donuyor ayrıca portre modun geçtiğimde yakınlaştırmıyor kamerayı normalde kamerada uzak portrede biraz daha yakından çekiyordu ancak böyle birşey yok çözümğ var mıdır MI...
Üst Alt