Jordilop kullanıcısının son içeriği

1. Jordilop

Yardım Mi 9T Pro telefona root atamıyorum

Magisk Yerine KernelSU Öneririm
  2. Jordilop

Diğer Mi9T/Redmi K20 - DAVINCI | Rom ve Araç Arşivi

Elinize Emeğinize Sağlık Rom Arayan Arkadaşlar İçin Yararlı Konu Seç Beğen Al Hesabı İndirip İndirip Denerler [emoji3] 24030PN60G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. Jordilop

Yardım Redmi Note 8 Pro Unbrick Yardım

Dostum malum işlemi yaparken sadece 2ye yazman gerekiyor biliyorsun değil mi 2sine birden yazarsan cihaz açmaz veya 1e sadece 2slota yaz imei
  4. Jordilop

Yardım brickten sonra çekirdek sürüm değişti

Size ne gibi bir zararı var çekirdek sürümünün ? Onu anlamadım hocam farklı olmasının bir zararı yok dediğim gibi rom farkı
  5. Jordilop

Yardım brickten sonra çekirdek sürüm değişti

Yüklediğiniz rom yazılım aynı değil sanırsam çünkü android güvenlik güncellemesi tarihide aynı değil her yazılımın çekirdek sürümleri vs farklıdır.
  6. Jordilop

Çözüldü redmi note 8 pro açılmıyor

arkadaşlar cihaz yurd dışı bilindiğiniz üzere repairli ben buna twrp den rom kurmak istediğim zaman 3farklı rom denedim custom rom dahil olmak üzere twrp e1001 failed to update system image hatası veriyor hiçbir şekilde twrp üzerinden rom kuramıyorum mi flash la eng rom attım daha sonra stock...
  7. Jordilop

Soru Android 11 uyumlu orangefox

İlla orange Fox olmasına gerek yok hocam Begonia Recovery Project Miui A11 Recovery burdaki twrp A11 Uyumlu Bir deneyin veya youtubeden bakın
  8. Jordilop

Yardım Redmi Note 8 Mikrofon Çalışmıyor

Beyler Herkese İyi Akşamlar Haftada Bir Rom Değiştiriyorum Şuan Eu Rom Var 21.3.17 Beta Sürümü Mikrofonum Çalışmıyor Ne Ses Kaydında Ne Aramada Rom Değiştrikten Sonra Oldu Bugün Öğlenden Beri Uğraşıyorum Ama Çözemedim Sorunu Düşme Vs Hiçbir şey Olmadı Sağlam Çalışıyordu düne Kadar Yardımcı...
  9. Jordilop

Rom Miui 12.5 Dağıtılmaya Başlandı.

beyler türkçe dil yok nasıl yapabiliriz
  10. Jordilop

Yardım Root nasıl Atarım

Anladım Hocam Kusura Bakmayın :)
  11. Jordilop

Soru redmi note 8 hızlı şarj süresi

Tamam İşte Hızlı Şarj Oluyor Demek Sorunun Ne Tam Olarak?
  12. Jordilop

Yardım Root nasıl Atarım

Hocam Madem Yetkimiz Yok Neden Kaldırmıyorsunuz Bu Font Seçeneklerini Vesaire ?
  13. Jordilop

Yardım Root nasıl Atarım

Garantiden Çıkmak İstemiyorsan Rootlu Uygulama Kullanmak İstiyorsan Vmos Öneririm Sanal Android İşletim Sistemi Rootlu Uygulamaları Ordan Kullanabilirsin Googleye Vmos Yazıp İndirmen Yeterli.
  14. Jordilop

Soru redmi note 8 hızlı şarj süresi

Nasıl Hızlı Şarj Yok Arkadaşım ? Bende Note 8 Kullanıyorum 10wt Gayet Hızlı Doluyor Kablonu Değiştir.
Üst Alt