jonc kullanıcısının son içeriği

1. J

Rom [Android 10] Redmi Note 8 Pro - v11.0.2.0 QGGEUXM - EEA (Avrupa) Kararlı İndirme Bağlantısı

Anladım hocam teşekkür ederim. Dediğim gibi son sürüm 11.0.2.0 sürümünü kurdum twrp de aynı şekilde kurulumu yaptım. Gerekli silinmesi gereken dosyayı da siliyorum magisk için heöen hemen tüm sürümleri denedim hepsinde bootloopa düştü. Cihaz çin modeli bundan kaynaklı bir sorun olabilir mi acaba.
  2. J

Rom [Android 10] Redmi Note 8 Pro - v11.0.2.0 QGGEUXM - EEA (Avrupa) Kararlı İndirme Bağlantısı

Magisk kurulumunu nasıl yaptınız hocam? Ben kurunca bootloopa düşüyor cihaz.
  3. J

Güncellemeyi ilgili bağlantıdan indirerek yaptım fakat cihaz sertifikası halen L3 gözüküyor bu sorunla karşılaşan var mı?
  4. J

Rehber *Yeni Yöntem Eklendi - 15 Ağustos 2020* MIUI VoWiFi-VoLTE Çalıştırma Rehberi(Root Gerektirmez)[Tüm Cihazlar]

Hocam size zahmet sadece şu mbnloader.apk dosyasını paylaşın lütfen zaman kaybı da olsa denemek istiyorum. Benim için apk dosyası yeterli olacaktır.
  5. J

Rehber *Yeni Yöntem Eklendi - 15 Ağustos 2020* MIUI VoWiFi-VoLTE Çalıştırma Rehberi(Root Gerektirmez)[Tüm Cihazlar]

MBNLoader.apk dosyasını paylaşabilecek olan var mı? system_root/system/priv-app/MBNLoader konumunda bulunuyor.
  6. J

Yardım Titanium Backup programı hep çöküyor

Sd Maid programı ile temizlik yapıp deneyin bende de aynı sorun mevcuttu düzeldi bu yöntemle.
  7. J

Yardım Amazfit 2 yi galiba öldürdüm.

Hocam şuan Verge saatte aynı sıkıntıyı yaşıyorum açılmıyor logoda takılı kaldı. Ne yaptıysam sorun çözülmedi. Sorunu nasıl çözdünüz sorup öğrenip yazabilir misiniz? Büyük bir iyilik yapmış olursunuz.
Üst Alt