Jokertr kullanıcısının son içeriği

1. J

Yardım Malum Repair işleminde takıldım kaldım.

Merhaba, telefon miui 12.5 yüklü, TWRP 3.5.2_9,0 yüklü, Magisk 19u instal ettim. sonrasında twrp açıkken QPST programıda telefonu bir türlü görmüyor. Telefonu kırmadan nasıl halledebilirim? Teşekkürler.
  2. J

Yardım Mi 9 SE için imei repair

S.A. imei repair işlemi için yardımcı olabilecek kıdemli üstadlardan D.M. alabilirmiyim?
  3. J

Rom Mi 9 Global Kararlı Miui V10.2.9.0 Fastboot İndirme Bağlantısı

Arada is guce kosturuyoruz. telefondan teamviewer dimi?
  4. J

Yapmaya çalıştığım China/English olan telefona Global sürümü atıp Türkçe yapmak. Şuan MIUI 10.3.3.0(PFBCNXM) kurulu Telefonu unlock yaptım Telefona internetten indirdiğim miui_CEPHEUSGlobal_V10.2.9.0.PFAMIXM_45a4e7920a_9.0 dosyasını attım downloaded_rom klasörü içerisine (kendi sitelerinde...
  5. J

Hocam gerçekten sabahtan beri uğraşıyorum delireceğim. MIUI ROM for Mi 9/SE - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum buradan indirdiğim global ROM u hem telfona hemde pcye açtım. Telefondan dediğiniz gibi paket seç dediğimde yukarıdaki mesajda gönderdiğim iletiyi alıyorum. MiPcSuite ile...
  6. J

Eyvallah sagolasin. Indirdigim dosyay Sagolasin hocam. Simdide su mesajla karsilasiyorum. Miui sitesinden en son global surumu indirdim.
  7. J

Merhaba, telefonu unlock yaptım. Telefon üzerinden miui 10 üzerinde güncelleme dosyasını seç seçeneği çıkmıyor. Miflash ise bir türlü dosyayı kabul etmiyor. Forumda epey dolandım fakat sorun neyden kaynaklı bulamadım.
  8. J

Rom Mi 9 SE Xiaomi.eu MIUI 10 v9.9.3 Beta ve v10.3.6.0 Stabil Rom İndirme Bağlantısı

Selam arkadaşlar, mi 9 se çinden kardeşim hediye getirmiş. Türkçeye çevirmek için epey araştırma yaptıktan sonra tıkandım kaldım. Fastboot bağlanmıyor. Developer dan kilidi açamıyorum menüde yok. Miui 10 update kısmında rom paketini seçiniz kısmı bende yok. Miui pc suite ile bağlanmıyor. Global...
Üst Alt