jokerinabisi kullanıcısının son içeriği

1. jokerinabisi

Sohbet Teknik özellikler boşver

Sevgili hazirun kıymetli dostlar Başlıkta belirttiğim gibi teknik özellikler bir kenara koysanız estetik olarak alacağınız 10-15k bandında kaçakta olabilir hangi telefonu tercih ederdiniz (yeni telefonlardan,22 çıkışlı da olabilir) Selametle
  2. jokerinabisi

Satış Mi 5s

Sevgili hazirun Anakart bozuk mi 5s 4+32 model var elimde parça niyetine komple satıyorum Fiyat:750 TL Selametle
  3. jokerinabisi

Soru Sizce hangisi

Selam arkadaşlar konuyu bir arkadaşım için açıyorum kararsız kalmış birde sizlere sorayım dedim Poco K 50 gaming Mi 11 ultra sizce hangisini almalı oyun oynama bir tık fazla şimdiden teşekkürler
  4. jokerinabisi

Haber Şafak 21

https://www.linkedin.com/posts/xiaomi-technology_xiaomiproductlaunch-activity-6835777381677060096-OFhg MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. jokerinabisi

Alış Mix 4 (efsane)

Evet sevgili dostlar kıymetli hazirunlar ben şimdiden yazayım İkinci el Mix 4 alırım fiyatı dert etmeyin bir şekilde anlaşırız kozmetiği iyi olsun yeter önümüzdeki 5 sene beklerim :) ;) Selametle
  6. jokerinabisi

Haber Dediğine göre bu ilk

https://www.linkedin.com/posts/xiaomi-technology_quadcurvedwaterfalldisplay-innovationforeveryone-activity-6764065289228447744-KXiU MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi 1612715285 Buda video linki...
  7. jokerinabisi

Sohbet Kimetsu no Yaiba mugen train

Kıymetli hazirunlar bir zaman üyelerden birinin tavsiyesi üzerine bu animeyi izlemeye başladım iyikide başladım ama şimdi mangası çıktı çıkalı Türkçe altyazılı hâlini bulamadım çoğu site tatava ,varmı izleyip te yardım edecek şurası burası diye ,yoksa beklemeye devam mı? :( Selametle kalın
  8. jokerinabisi

Sohbet Anime tavsiye

Büyümüşte küçülmüş misali içimdeki çocuk canlandı sizden tavsiye istiyorum eski bir anime sever olarak olmazsa olmaz (dövüş, kılıç katana, fantastik büyü, doğaüstü güçler,iblis vs.) Varmıdır yeni nesil animeler şimdiden teşekkürler Selametle
  9. jokerinabisi

Haber Redmi Akıllı saat

Redmi Genel Muduru Lu Weibing tarafindan kasimda duyurulan ve adinin Redmi Fitness Tracker olmasi beklenen akilli saatin goruntuleri sizdirildi. Akilli saatin, siyah, kalin cercevelerin icinde kucuk bir ekrana sahip oldugu goruluyor. Link veremiyorum
  10. jokerinabisi

Satış Huami Amazfit Stratos

Kıymetli hazirunlar saatimi satıyorum model değişeceğim ,yanında yedek bir kayış ,8 adet ekran koruyucu film ve kutusu ile vereceğim orijinal kayış biraz hasarlı ama diğeri sıfır sayılır kozmetik 10/9 diyebilirim ilgilenenler özelden yazabilir Selametle kalın
  11. jokerinabisi

Sohbet İzmit Kocaeli

Aleyküm selam hocam hoşgeldiniz İzmit te sitemizin kurucusu @HiddeNKinG hocam var bildiğim onla bir temas kurabilirsiniz Selametle
  12. jokerinabisi

Çözüldü Kameradan Galeriye geçiş sorunu sonunda çözüldü.

Yok hocam oda değil maalesef Sorunu topçu alay komutanı gegbekli çözmüş anlaşılan helal olsun herife clap~~clap~~clap~~clap~~facepalm~~facepalm~~
  13. jokerinabisi

Haber MIUI 11 eu stable Xiaomi mi5s geldi

Bu sıra pek sık kalamiyorum forumda daha ziyade uğrayıp çıkıyorum desem yeridir yakında daha etkin ve faal olarak katılırım size sayın Skorpi hocam Kalp kalbe karşıdır seviyorum sizi üstadım Selametle kalın
  14. jokerinabisi

Eyvallah hocam cevap için teşekkürler Selametle
  15. jokerinabisi

En son global stabil rom kurduğumda twrp ucmustu aynı durumu eu stabil de yaşarmıyım hocam birde daha 11 e geçmedim Son eu beta MIUI 10 sürümünde yım ne dersiniz Selametle
Üst Alt