Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sevgili hazirun kıymetli dostlar
Başlıkta belirttiğim gibi teknik özellikler bir kenara koysanız estetik olarak alacağınız 10-15k bandında kaçakta olabilir hangi telefonu tercih ederdiniz (yeni telefonlardan,22 çıkışlı da olabilir)
Selametle
Selam arkadaşlar konuyu bir arkadaşım için açıyorum kararsız kalmış birde sizlere sorayım dedim
Poco K 50 gaming
Mi 11 ultra sizce hangisini almalı oyun oynama bir tık fazla şimdiden teşekkürler
https://www.linkedin.com/posts/xiaomi-technology_xiaomiproductlaunch-activity-6835777381677060096-OFhg
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet sevgili dostlar kıymetli hazirunlar ben şimdiden yazayım
İkinci el Mix 4 alırım fiyatı dert etmeyin bir şekilde anlaşırız kozmetiği iyi olsun yeter önümüzdeki 5 sene beklerim :) ;)
Selametle
https://www.linkedin.com/posts/xiaomi-technology_quadcurvedwaterfalldisplay-innovationforeveryone-activity-6764065289228447744-KXiU
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
1612715285
Buda video linki...
Kıymetli hazirunlar bir zaman üyelerden birinin tavsiyesi üzerine bu animeyi izlemeye başladım iyikide başladım ama şimdi mangası çıktı çıkalı Türkçe altyazılı hâlini bulamadım çoğu site tatava ,varmı izleyip te yardım edecek şurası burası diye ,yoksa beklemeye devam mı? :(
Selametle kalın
Büyümüşte küçülmüş misali içimdeki çocuk canlandı sizden tavsiye istiyorum eski bir anime sever olarak olmazsa olmaz (dövüş, kılıç katana, fantastik büyü, doğaüstü güçler,iblis vs.)
Varmıdır yeni nesil animeler şimdiden teşekkürler
Selametle
Redmi Genel Muduru Lu Weibing tarafindan kasimda duyurulan ve adinin Redmi Fitness Tracker olmasi beklenen akilli saatin goruntuleri sizdirildi. Akilli saatin, siyah, kalin cercevelerin icinde kucuk bir ekrana sahip oldugu goruluyor.
Link veremiyorum
Kıymetli hazirunlar saatimi satıyorum model değişeceğim ,yanında yedek bir kayış ,8 adet ekran koruyucu film ve kutusu ile vereceğim orijinal kayış biraz hasarlı ama diğeri sıfır sayılır kozmetik 10/9 diyebilirim ilgilenenler özelden yazabilir
Selametle kalın
Bu sıra pek sık kalamiyorum forumda daha ziyade uğrayıp çıkıyorum desem yeridir yakında daha etkin ve faal olarak katılırım size sayın Skorpi hocam
Kalp kalbe karşıdır seviyorum sizi üstadım
Selametle kalın
En son global stabil rom kurduğumda twrp ucmustu aynı durumu eu stabil de yaşarmıyım hocam birde daha 11 e geçmedim
Son eu beta MIUI 10 sürümünde yım ne dersiniz
Selametle