Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
1 Senedir aktif olarak cihazı kullanıyorum oyun oynamıyorum ara sıra film dizi aşiri derecede aralıksız 7 8 saat nette gezinme sosyal medya gibi kullanımım var ama bu süre zarfında bildirim pil simgeleri kısmında burn-in oluşmadı.Normalde bu süre zarfında ufakta olsa yanma sorunları başlaması...
İlk f2 pro cihazımda karanlıkta film izlerken karanlık sahnelerde ekranın orta köşe bölgelerinde yeşilimsi renk çıkıyordu.İlk cihazı sattım yeni aldığım f2 pro da da aynı sorun var bunda ise ekranın alt ve üst bölgelerinde belli oluyor.
Daha çok gri renklerde belli ettiğin için gri temalı resim...
Api2 modülü yüklü olması lazım magiskten stock rom da onla çalışıyor.
1561925659
Cihazınızda api2 modülü yüklü mü root varsa recovery den veya magisk üzerinden yukleyebilirsin.
merhaba arkadaşlar cok uygun fiyata mi6 topladım pixsel experince pie yükledim rom içindeki gcam ile çekimler yaptım stock kameraya göre oldukça daha iyi sizce telefonun kamera performansı nasıl...
rom içindeki gcam : Kamera Google_com.google.android.GoogleCamera.apk