Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Apn ayarında wap, internet yapmanız yeterli olacak birde reklam engelleyici DNS ayarını kullanan varsa onu kapatması gerekiyor yoksa DNS sunucusu internet çektiği için kendi internetinizden düşecek videoda anlatılan uygulamlarda ki sorun Twitter'da da geçerli olan bir sorun bunun için YouTube...
Bende sorun yok 4k video ve canlı yayın izliyorum ama internetim den yemiyor eğer sende DNS reklam engelleyici açıksa o şekilde yiyebilir bende açıktı ve interneti tüketiyordu YouTube kullanırken DNS kapatıyorum YouTube premium olduğu için zaten DNS anlamsiz oluyordu ama dediğim gibi DNS açıksa...
YouTube izledikten sonra uçak moduna alıp 1-2 saniye sonra uçak modunu kapatıp tt uygulamasından kontrol ederseniz anlık düşüş olduğunu görebilirsiniz
Anlık güncelleme uçak modunu açıp 1-2 saniye sonra kapattıktan sonra oluyor
YouTube ile ilgili olan sorunun nedeni Vodafone gibi YouTubenin her alanında kullanma şansınız yok şu şekilde çalışıyor türk telekomda YouTube açıyorsunuz ve önünüze gelen videoları izleyebiliyorsunuz ancak arama yaptığınız ve izlediğiniz videonun altında çıkan önerilen videolar kendi...
Son sürümüne bakmamıştım belki bir versiyon öncesinde olan Google arama mesaj aklımda kalmış olabilir sonradan eklendiyse iyi olmuş Google son zamanlarda animasyon olarak bozuldu
Siz global olarak bekleyin zaten sizin cihazınız için Avrupa romuna yani Eea şeklinde yayınlandı diğer arkadaşın yazdığı gibi MIUI'den farkı yok dese bile emin olun çok fark var bizzat deneyimledim animasyon geçişleri uygulama içeriğindeki doluluk ve modern tasarımı kendisine hayran bırakıyor...
Yeni yeni düşmeye başladı 3-4 model güncelleme aldı recovery olarak ilerleyen zamanlarda ota güncellemesi gelecektir manuel kurmayı biliyorsanız sizin için yayınlanan rom linkini paylaşabilirim
Endonezya ve global romu tavsiye ederim global rom daha akıcı ve daha kararlı bilginiz olsun diye söylüyorum k60 cihaza geçmeden önce note 10 pro kullanıyordum
Uygulamalar kısmındaki tarayıcı kısmını farklı bir browser yapıp ardından mi browser verilerini temizlemeyi deneyin ek olarak varsayılan uygulamalar kısmındaki seçili asistanı değiştirmeyi deneyebilirsiniz
Hocam tek tek anlatmak sizi ve beni zorlayacaktır tavsiye ettiğim videoyu izlerseniz temiz şekilde romunuzu kurabilirsiniz eu ve elite daha doğrusu custom romları twrp üzerinden kurmak daha kolayıma geliyor sizde uyumlu twrp dosyasını cihazınıza kurarak elite romu sorunsuz yükleyebilirsiniz çok...
Hocam taşınacak ve silinecek dosyalara dikkat etseniz yeterli otomatik yükleme bat dosyasına bastıktan sonra PC ile uğraşmayın cihaz kendiliğinden açılacak zaten