Johann kullanıcısının son içeriği

1. J

Soru Direnç kaydı yapılan telefona format atmak?

teşekkürler hocam. bahsettiğiniz işlem bu mu acaba?
  2. J

Soru Direnç kaydı yapılan telefona format atmak?

Herkese merhaba. Mi 11 Ultra kullanıyorum. Geçen sene sağlam bir yerde dirençli kayıt yaptırmıştım. Telefon son 15 gündür saçmalamaya başladı. Whatsapp da gönderdiklerim karşıya gitti gözüküyor ama gitmiyor. Ayrıca indirmediğim bir tane app'i daha önce telefonumda gördüm. Elim çarpıp yanlışlıkla...
  3. J

Yardım Yurtdışında SMS gelmeyen telefon

Merhaba. Şuan singapurdayım. Xiaomi mi 11 ultra direnç kayıtlı telefonum var. İki hattı da kullanıyorum. Sim 1 de Turkcell, sim 2'de ise internet icin satın aldığım turist sim kartı bulunuyor. Banka hesaplarına erişmek için SMS onua kullaniyordum. Bir hafta SMS gelmesinde sıkıntı yok. Ama şimdi...
  4. J

Yardım SMS gelmemesi sorunu

Merhaba. Xiaomi Mi 11 Ultra kullanıyorum. SIM1'e son birkaç saattir hiçbir şekilde SMS gelmedi. Ama SMS gönderebildim. SIM2'de ise hiç problem yoktu. 1 saat sonra kendi kendine bu durum düzeldi. Ama bir daha tekrarlamasını istemiyorum bu durumun. Bu neyden dolayı oldu ve ben bu sorunu kalıcı...
  5. J

Yardım Mi 11 Ultra Ekran Koruyucu Ve Kılıf Ne Alına Bilir ?

Konuyu hortlatayım. Mi 11 Ultra telefonuma ön ekran koruyucu arıyorum. Bundan önce yanında gelen 1 adet ekran koruyucu zamanla çıktı gitti. Bayağı iyi dayandı ama ondan sonra özel olarak telefoncunun makinede yapıp taktığı saçma sapan bir malzemeden yapılmış koruyucu 1 gün bile dayanmadı hemen...
  6. J

Yardım Note12pro 4g sadece 2 ay kullanım süresi

Ben de de mi 11 ultra var. Ben iki hattıda 9.5 ay kullandım. Yeni kesildi :D
  7. J

Tavsiye Konuşma ve Mobil Hotspot için telefon önerisi

Nazar değmesin :D Kapanmaz inşallah hocam 1696454436 Samsung tavsiye eder misiniz peki?
  8. J

Valla hocam bütçem 7000 tl diyebilirim. Ama tabii daha aşağısı da olsa olur. Maksat yukarıda saydığım özellikleri karşılasın yeterli. İnterneti kararlı olsun ve şebeke sorunu yaşatmasın yeterli açıkçası. Ben kendi bazı marka ve modeller belirledim ama karar veremedim açıkçası. - Reeder S19 Max...
  9. J

Hocam zaten mi 11 ultrayı ilk aldığımda adam sim kart slot'u başına 4 ay kullanabilirsin demişti. Ben de 2 hattımıda kullanmıştım. 9 ay kullandım :D Sonra aniden kestiler
  10. J

Merhaba. Xiaomi Mi 11 Ultra kullanıcısıyım. Şuan telefonumdaki IMEI gitti. Telefona dışarıdan müdahale istemediğimden dolayı yeni yıla girene kadar beni idare edecek bir telefon arıyorum. Tüm Tavsiyelere açığım. İstediğim özellikler başlıca şunlar olacak; - Pil ömrü uzun olmalı - Wifi hotspot...
  11. J

Yardım Mi 11 ultra direnç ile kayıt

İstanbulda iyi bir usta tavsiyesi alacaktım ama sanırım o biraz yoğun olacakmış. İstanbulda işinin ehli usta bilen var mı?
  12. J

Soru Mi 11 ultra imei

istanbulda işini hakkıyla yapabilen biri var mı?
  13. J

Yardım Mi 11 Pro Ekran Deseni Unuttum. Formatsız Çözümü Var mı?

Arkadaşlar merhaba. Geçen gün ekran desenimi değiştirdim ve unuttum. Parmak okuyucu da parmağımı her ne hikmetse okumadı. Telefonun içinde annemin babamın fotoğrafları olduğundan format atmadan ekran deseni sorunumu çözmek istiyorum. Bunu nasıl halledebilirim? Connect a device - Google...
Üst Alt