jin19 kullanıcısının son içeriği

1. J

Soru Xiaomi 13 Cihaz ve Direnç Deneyimleri

Hocam beklediğim birşey yok. Eski telefonum 27 derecelerdeyken mi13 u bu derecelerde görünce bu normal mi diye sormak istedim. İnsan ister istemez endişeye düşüyor. Bu derevelein normal olmasına sevindim
  2. J

Soru Xiaomi 13 Cihaz ve Direnç Deneyimleri

Merhaba arkadaşlar bende dün direnç kayıtlı mi13 aldım. Sosyal medya ve internette dolaşırken ısınma 40 derecelere geçiyordu. Bu nedenden dolayı bugün tayvan sürümü yükledim. Sonuç değişmedi. Şuan iki foto çektim resimdeki gibi 43 derece gösterdi. Normalde değerler sizde de böyle mi ? Çok merak...
  3. J

Soru 13 (fuxi) WhatsApp vidyo görüşmede ön kamera düşük fps sorunu

Gen 2 işlemcili tel alıyorsun ama karşılaştığımız soruna bak :) Bundan daha önceki redmi note 5 telde bile böyle bir sorun yok
  4. J

Hocam benim bir önceki telde mi note 10 30 FPS ön kamerasi vardı fakat böyle kasmıyordu. Gayet akiciydi. Bu sorun sadece WhatsApp görüntülü konuşma da oluyor Instagram görüntülü konuşma da gayet akıcı
  5. J

Hocam bende daha yeni bugün mi13 aldım. Dediğiniz gibi WhatsApp görüşmeye yaparken sanki 24 FPS veriyor gibi. Bundan önce mi note 10 vardı. Hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım. Sorunu çözen oldu mu ? Bu donanımda böyle bir sorun şaka gibi.
  6. J

Rom Mi Note 10/Pro/CC9 Pro (tucana) - CrDroid 9.13 - Android 13

Bir senedir oneos kullanıyorum. Stabil rom. Hız olarak en iyi rom crDroid mi yoksa android 9 sürümleri mi ?
  7. J

Elinize kolunuza sağlık hocam. Bende yabancılar yapıyor sanıyordum. Hâlbuki sen yapıyormussun :)) Tekrar emekleriniz için teşekkürler
  8. J

Hocam paylaşım için teşekkürler. Helal olsun bu romu yapanlara. Herkes bu telefonu unuturken adamlar hâlâ güncel rom yapıyor
  9. J

Rom Mi note 10 pro

O zaman OneOs 12,5 ü yükle. Bu zamana kullandığım en iyi romlardan biri.
  10. J

Rom Bir kaç romun AnTuTu Benchmark Testleri

Arrow 13 ün çok stabil olacapını düşünmüyorum. Bu zamana kadar kurduğum romlardan en hızlısı ve stabili Endonezya 11.0.1. Rakibi yok. Sonra ise şuan kullandığım OneOS miui12.6. sürümü.
  11. J

Hocam Arrow 13 çıktı diye biliyorum. Şuan resmi sitesinde mevcut.
  12. J

Rom Mi Note 10 / Pro [ Mıuı 12.5 ] Android 11 - 21.9.27 OneOs İndirme Bağlantıları

Aynen hocam dediğiniz gibi oldu. Yapmadığım şey kalmadı. Bugün bir baktım çözülmüş.
  13. J

Rom Mi Note 10 / Pro [ Mıuı 12.5 ] Android 11 - 21.9.27 OneOs İndirme Bağlantıları

Bugün bu romu yükledim herşey iyi fakat Google Play'de birşey indiremiyorum. Bekliyor da kalıyor. Uygulama yöneticisinden verileri temizle ve güncellemeri sil yapmama rağmen düzelmedi. Çözüm için başka bir yöntem var mı ?
  14. J

Bilmiyordum hocam. Bence bu kamera sorunundan cok daha onemli. Sirf bu nedenle tekrar stock roma gececegim.
  15. J

Tesekkur ederim hocam. Arrow cok iyi kamera harici. Onuda gcam ile hallediyorum. Fakat bu surumun bana gore en buyuk sorunu hizli sarj yapmamasi. Onuda halletselerdi cok iyiydi
Üst Alt