JhonAmora kullanıcısının son içeriği

1. J

Yardım Mi 14 Ultra Zoom Sorunu

Merhabalar Mi 14 Ultrada yavaş bir şekilde zoom-zoom out yaparken kameralar arası geçiş yaparken görüntü çok kötü oluyor sanki 144p bir görüntü gibi. Yarım saniye sonra görüntü netleşiyor sizce bu normal mi teşekkürler. Video linki: Mi 14 Ultra Zoom Problem
  2. J

Yardım Poco F4 GT Oyunlardaki Problem

Merhabalar Poco F2 Prodan Poco F4 GT ye geçiş yaptım. Tek oynadığım oyun olan Real Racing 3 ü bu telefonda oynayamıyorum. Başlangıçta Oyun denetleyicisi aktif uyarısı alıyorum ekranda sanki oyun kolu takmışım gibi bir el işareti görünüyor ve jiroskop seçeneği ile oynadığım (telefonu sağa sola...
  3. J

Yardım Lucky Patcher Yama Sonrası Uygulama Açılmıyor Yardım Lütfen

Luckey Patcher i kurup çalışıp çalışmadığına bakmak için Real Racing 3 Oyununa yama yaptım birkaç yama oldu diğerleri olmadı sonra vazgeçip luckey patcherı kaldırdım. Şİmdi Oyuna girmeye çalıştığımda başlangıç ekranından atıyor beni. Avrupa Stock ROM yükledim olmadı ardından custom rom yükledim...
  4. J

Yardım ROM Yükleme Sorunu

Merhabalar sağlıklı bir şekilde TWRP ve ROOT attım cihaza fakat TWRP üzerinden ROM yüklemeye çalıştığımda ekteki gibi hata alıyorum ne yaptıysam çözemedim. MiFlashPro üzerinden fastboot ile stock rom yüklemesi yapabiliyorum ama twrp üzerinden istediğim romları yüklemek istiyorum. Yardım Lütfen...
Üst Alt