Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
telefonun kendi yedekle ve geri yukle kullaniyorum format atmadan veya rom yüklemeden önce whatsabi datasiyla beraber yedekleyip o yedeği bilgisayara at rom yukledikten sonra cihaza geri at aynı yedekleme ekranından yükle dediğinde whatsap kurulu şekilde geri geliyor tekrar kuruluma ihtiyaç...
Daha önce whatsap plus tarzı whatsap kullanmissiniz Kara listeye alinmissiniz sizde bl de açıldığı gibi engel atıyor,önerim rom değişmeden önce telefon üzerinden yedekle bölümünden çalışan whatsabi datasiyla yedekleyip pcye atın rom yukledikten sonra o yedeği geri yükleyin wp açılır ben öyle...
Global sürumdeki kamera berbattı onu biliorum cihazı ilk aldigimda global rom olarak aldım ve kamera performansı evet güzeldi ama takı Rus Roma geçene kadar kamera farkini orda anladim eu Roma geçince bu kadar fark olurmu dedirtti.ornek 120x zomda çektiğim bina duvarindaki sıva düşmesi net...
Cihazınızda endonazya rom yüklü bl acmadan ya yetkili ile atıldı rom yada bl açıktı rom yüklerken flaslama esnasında kapatıldı.gelistirici seçeneklerini açıp tekrar bl acmaya çalışın acabilirseniz rom yüklenebilir veya sunucu üzerinden ücretli yukluyorlar die biliorum. global rom kullaniyordum...
Mobil veri sayacı 1 haftadır sabit gitmiyor 3.hata
Şarj konusunda Rus Roma oranla başarılı gece 12de çıkardım cumartesi gecesi sarjdan Pazar gecesine kadar bitirmek için uğraştım resmen Pazar gecesi akşam 11 de tekrar taktım 6.saat 46 dkka ekran süresi verdi Mobil ve wi-fi karisik kullanımda...
Bence direnc yaptirma bu şekilde server kayıt açılana kadar idare et işi bilmeyenin eline duserse cihaz , cihaz çöp olma olasılığı da var direnç kaydından sonra 15 binlik cihazı 2.5e ekran parasına verdim geçen yıl direnç sonrası 3.gun işlemci hatasından cihaz açılmadı telefoncuya götürdüğümde...
bootloader kilidiniz açık ise istediginiz romu yükleyebilirsiniz.romu mifirmden indirip USB hata ayiklama açıp yüklenebilir ama flaslarken bootloderi kapatmayın yeter :)
cihaza reset atınca üst kameranın altında kilit açık simgesi çıkması gerek bl açık olduğunda birşey çıkmıyorsa kapalıdır...
1 haftada 5 rom değiştirdim benim cihazda server kayıtlı Rus, global, Çin , eea , en son eu yukledim + her rom yukledikten sonra en az 5 6 defa hard reset atiyorum problem yok imeide