JheqiLL_ kullanıcısının son içeriği

1. J

Rom Xiaomi 15 Ultra EU ROM

3.0.7 sürümü çıkmış eu da indirip demeylimleyen oldumu guncellemedim henüz ama indiren oldumu ? Batarya veya diğer hatalar giderildi mi acaba
  2. J

Rom Xiaomi 15 Ultra Taiwan Rom

telefonun kendi yedekle ve geri yukle kullaniyorum format atmadan veya rom yüklemeden önce whatsabi datasiyla beraber yedekleyip o yedeği bilgisayara at rom yukledikten sonra cihaza geri at aynı yedekleme ekranından yükle dediğinde whatsap kurulu şekilde geri geliyor tekrar kuruluma ihtiyaç...
  3. J

Rus romdan geçtim eu Roma kamerayı pek deneyimleyemedim ama 14 ultra kullandığım dönemde aşırı derece fark etmişti kamerada eu rom
  4. J

HyperOS Xiaomi 15 Ultra (xuanyuan) Eu Kararlı Rom V3.0.6.0.WOACNXM İndirme Bağlantıları

Gözleri algila çalışmıyor ,parmak izi sembollerini indirmiyor ufak tefek hatalar dışında 7 saate yakın full kulllanimda ekran süresi veriyor
  5. J

Rom Xiaomi 15 Ultra Taiwan Rom

Daha önce whatsap plus tarzı whatsap kullanmissiniz Kara listeye alinmissiniz sizde bl de açıldığı gibi engel atıyor,önerim rom değişmeden önce telefon üzerinden yedekle bölümünden çalışan whatsabi datasiyla yedekleyip pcye atın rom yukledikten sonra o yedeği geri yükleyin wp açılır ben öyle...
  6. J

Global sürumdeki kamera berbattı onu biliorum cihazı ilk aldigimda global rom olarak aldım ve kamera performansı evet güzeldi ama takı Rus Roma geçene kadar kamera farkini orda anladim eu Roma geçince bu kadar fark olurmu dedirtti.ornek 120x zomda çektiğim bina duvarindaki sıva düşmesi net...
  7. J

Soru Fake rom mu?

Cihazınızda endonazya rom yüklü bl acmadan ya yetkili ile atıldı rom yada bl açıktı rom yüklerken flaslama esnasında kapatıldı.gelistirici seçeneklerini açıp tekrar bl acmaya çalışın acabilirseniz rom yüklenebilir veya sunucu üzerinden ücretli yukluyorlar die biliorum. global rom kullaniyordum...
  8. J

Yardım Hatalı yapılan server kayıt

Size kalmış direnç kaydı direnç sonrası bakmışsınız server kayıtlar açılmış belli olmaz açılırda dien olmaz acilmazda ben şahsi fikrimi söyledim 🙏
  9. J

Mobil veri sayacı 1 haftadır sabit gitmiyor 3.hata Şarj konusunda Rus Roma oranla başarılı gece 12de çıkardım cumartesi gecesi sarjdan Pazar gecesine kadar bitirmek için uğraştım resmen Pazar gecesi akşam 11 de tekrar taktım 6.saat 46 dkka ekran süresi verdi Mobil ve wi-fi karisik kullanımda...
  10. J

Yardım Hatalı yapılan server kayıt

Bence direnc yaptirma bu şekilde server kayıt açılana kadar idare et işi bilmeyenin eline duserse cihaz , cihaz çöp olma olasılığı da var direnç kaydından sonra 15 binlik cihazı 2.5e ekran parasına verdim geçen yıl direnç sonrası 3.gun işlemci hatasından cihaz açılmadı telefoncuya götürdüğümde...
  11. J

denk geldiğim hatalar bakışları algila çalışmıyor, parmak izi efektindeki simgeleri indirilemedi hatası veriyor en azından bende bu hatalar var suan
  12. J

Yardım Redmi Note 12 Pro Plus 5g

bootloader kilidiniz açık ise istediginiz romu yükleyebilirsiniz.romu mifirmden indirip USB hata ayiklama açıp yüklenebilir ama flaslarken bootloderi kapatmayın yeter :) cihaza reset atınca üst kameranın altında kilit açık simgesi çıkması gerek bl açık olduğunda birşey çıkmıyorsa kapalıdır...
  13. J

Soru Xiaomi 15 Ultra globale hyper OS 3 geldi.

1 haftada 5 rom değiştirdim benim cihazda server kayıtlı Rus, global, Çin , eea , en son eu yukledim + her rom yukledikten sonra en az 5 6 defa hard reset atiyorum problem yok imeide
  14. J

bende DNS kapatınca yuklemisti dün akşam
  15. J

VPN varsa VPN kapatıp öyle dene özel DNS veya vpn 1762514710 şarj olayı sizdede aynı mı bendemi boyle sadece
Üst Alt