Jezreal kullanıcısının son içeriği

1. J

Rom Mi Note 10 Lite - Mıuı 12.5 Xiaomi.eu Stabil Rom - Kurulum Rehberi ve İndirme Bağlantıları

Hocam teşekkürler ilgilendiğin için akıllı cihazlar diye bişe geldi ben onu bir türlü kaldıramdım .
  2. J

Rom Mi Note 10 Lite - Mıuı 12.5 Xiaomi.eu Stabil Rom - Kurulum Rehberi ve İndirme Bağlantıları

Hocm talimatlarda pc ile ilgili bise yzmıyor . Ama youtube da tüm videolarda pc he bğlayıp yapıyorlar . Bu arada dayanamadım pcsiz denedim 11.0.8.0 eu romdum 5 dkdır miui 12.5 oldum
  3. J

Hocam mi note 10 eu kullanıcısıyım yeniyim acemiuim . Twrp magisk falan var telefonda . İlla pc mi gerekli yukatıdaki linki indirmek icin . Doğrudan telefona indirsem olmaz mı pc yok . Pc olmadan var mı bi yolu
  4. J

MIUI 12.5 Mi Note 10 Lite - Global Kararlı Rom V12.5.1.0.RFNMIXM [ Android 11 ] İndirme Bağlantıları

Hocam telefon yurtdısı mi note 10 lite . Sürümü bu şeklde . Güncellemeye bsınca gübcelsiniz diyor
  5. J

Yardım Poco f3 bluetooth kulaklık ses az geliyor cözüm

Dostum senin konu ile alakasız ama rom yükleme miui güncelleme için illa pc gerekli mi . Pc yok bende telefona doğrudan indirip miui güncellemesi indirip yükleyebilir miyim
  6. J

Rom MIUI 12 Repack by greeshan

Arkadaşlar yeni kullanıcıyım mi note 10lite. Miui 11.0.8.0 yüklü . Pc yok . Telefona netten bi dosya indirdim . Resimdeki en üstteki dosya . Güncelleme bölümünden sağ üstten dosya secerek güncelleme kısmında bu dosyayı secip gncelleyebilir miyim . Yoksa illa pc mi gerekli güncelleme icin
Üst Alt