Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocm talimatlarda pc ile ilgili bise yzmıyor . Ama youtube da tüm videolarda pc he bğlayıp yapıyorlar . Bu arada dayanamadım pcsiz denedim 11.0.8.0 eu romdum 5 dkdır miui 12.5 oldum
Hocam mi note 10 eu kullanıcısıyım yeniyim acemiuim . Twrp magisk falan var telefonda . İlla pc mi gerekli yukatıdaki linki indirmek icin . Doğrudan telefona indirsem olmaz mı pc yok . Pc olmadan var mı bi yolu
Dostum senin konu ile alakasız ama rom yükleme miui güncelleme için illa pc gerekli mi . Pc yok bende telefona doğrudan indirip miui güncellemesi indirip yükleyebilir miyim
Arkadaşlar yeni kullanıcıyım mi note 10lite. Miui 11.0.8.0 yüklü . Pc yok . Telefona netten bi dosya indirdim . Resimdeki en üstteki dosya . Güncelleme bölümünden sağ üstten dosya secerek güncelleme kısmında bu dosyayı secip gncelleyebilir miyim . Yoksa illa pc mi gerekli güncelleme icin