Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hocam, cihazda root yok.. rootsuz yapma şansım var mı ? bir de mtz uzantılı olsa bile olmuyor..
zip olarak indirdiğim dosya da zip açınca direkt olarak mtz vermiyor diğer tüm dosyaları çıkartıyor
Merhaba Arkadaşlar..
Redmi Note 9s kullanıyorum..
zip olarak indirdiğim temaları bir türlü kuramıyorum "MIUI Theme Editör" ile denedim ama yine de uygulanmıyor.
Merhaba arkadaşlar...
Konuya evvela şu şekilde dalış yapıyorum...
Müdür bey kafasına göre bir düzenleme yapmış ( sanırım bunu yapma sebebi öğrencilerin derslere daha iyi adapte olması ve okulun başarısı yükselmesi.. bu benim fikrim )
Ben müdür beye değilde aileye biraz takıldım hatta ailelere...
Beyler mevzular çok uzundu hepsini okuyamadım lakin ben speednet kullanıyorum... Hiç bir sağlayıcıya benzemiyor çok güzel ve ilgililer.. kopma yok .. düşüş yok.. ücret sabit.. taahhüt yok fln..
Benim süreç baya uzundu hocam.. evvela ekran sorunundan 3 defa sonra şebeke sorunu daha sonra servisten geldi IMEI gitmiş fln.. 10 aylık telefonu 3-4 ay anca kullandım gibi bir şey..tabi bu arada serviste olan bütün konuşma,ses kaydı vs dosyaya ekledim.. direk olarak sonuca bağladılar..
RMX1851...
Hocam evvela geçmiş olsun.. bende gittim THH'ye lakin beni bilir kişi ile muhatap etmediler ...
Direk ücret iadesi çıktı..
RMX1851 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sanırım Oppo kullanmadan yorum yapmış çoğu arkadaş. ..
Efsane bir cihaz her biri çok iyi.. En basit örnek ColorOs arayüz. ..
Xiaomi yanından bile geçemez Oppo'nun kimse ayak yapmasın. .
Kullanan biri olarak bunu rahatlıkla söyleyebilirim..
Hocam bağlı bulunduğunuz ilçenin Kaymakamlığına gidin ordaki thh ye servis formları ile birlikte durumu izah edin.. elimde delil var diyin ( video fln neyse ) derdinizi güzelce anlatın sizi dinliyorlar zaten ondan sonra para iadesi istiginizi belirtin süreç 6 ay kadar sürüyor lakin değer. ...