Jets2Mİ kullanıcısının son içeriği

1. J

MIUI 13 Redmi Note 9 Pro (joyeuse) – EEA Kararlı V13.0.1.0.SJZEUXM

Teşekkür ederim hocam, bu şekilde orangefox ile yükleme yapabilir miyim acaba? 1664566531 Buldum hocam, çok teşekkür ederim yardım için minnettarım.
  2. J

Hocam bana OTA'dan geldi bildirim. Cihaz yurtdışı olduğu için yükleme yapamadım.
  3. J

Bendeki sürüm v13.0.1.0.SJZMIXM çok arama yaptım ama bulamadım. Nereden bulabilirim global rom
  4. J

Yardım Cihazım fastboot ekranında kalıyor

Sayın hocam formattan sonra kurmayı başardım, destekleriniz için teşekkür ederim. Fakat işlemlere henüz başlamadım eğer yapaz isem sizden tekrar yardım alma şansım var mı?
  5. J

Hocam win7 lakin farklı bir win7 pc de deneyebilirim 1585402135 Onda da olmadı bilgisayara format atıp deneyeceğim hocam.
  6. J

Hocam şu hatayı alıyorum ne yazık ki yüklerken
  7. J

Hocam tüm driverler yüklü olmasına rağmen, aygıt yöneticisinde cihaz görünüyor fakat mi flash tool'da hata alıyorum. Twrp yükleyemiyorum çünkü adb'de cihazı görmüyor. Tamamen bilgisizlik ile kullandım :/ ne yazık ki mi flash cihazı görmüyor oysa sadece Supersu yüklemek için çıkmıştım bu yola :D
  8. J

Öncelikle herkese merhaba, cihazıma supersu yüklemeye çalışırken bu işi ynlışlıkla adb sdeload dan yaptım, kullandığım araç twrp ti yalnız cihazım fastboot ekranında kalıyor açılmıyor. Yardımlarınız için teşekkürler şimdiden.
Üst Alt