Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam telefona hiç dokunasım yok hem ekran hem kamera yüzünden nefret ettim.
Hocam kamera çok kötü fotoğraf çekiyor + videolar berbat. aldığım yere götürüp bi denettireceğim bozuk derlerse değişim yaptırtacağım.
google fotoğrafları sevmiyorum hocam , direkt xiaomi galeri kullanıyrum. Eski...
Hocam mi 8 de bu sorun yoktu , videoyu direkt kaliteli bir biçimde yolluyordu , mi 10t de bu olay çıktı. Çok saçma geliyor bana bu durum. Belge olarak da yollarsam direkt izleme durumu olmayacağı için işime yaramıyor malesef.
Hocam konuların hepsine baktım , mi 8 de bende yoktu bu durum , mi...
Merhaba
Whatsapp ta galeriden seçilen video gönderildiğinde çamur grafiğe dönüştürüyor. Ciddi anlamda çok kötü izlemeyecek kadar kötü video oluyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Kameradan hiç memnun değilim ve bu sorun daha da soğuttu.
15.03.2021 Güncellemesi
Android 11 güncellemesi geldi telefonuma. Güncellemeden sonra volteyi açtım ve sms sorunum çözüldü. Büyük olasılıkla yazılımsal bir durum.
not: Vodafone ile konuştum , konu ilgili en ufak fikirleri bile yok. Hatta ben çözüm sundum. Boşuna arayıp nefenizi tüktetmeyin ( o...
Malesef hocam denedim olmadı. Ama şimdi 1 saat önce android 11 güncellemsi aldı + deneme yaptım 1 saniye fark ile hem volte açık hem de mesajlar gidiyor. Galiba yazılımsal bir olay olmuş.
özellikleri kapattım sadece sms şeklinde olmasına rağmen düzelmiyor hocam.
tam olarak bu sürüm yüklü hocam , vodafone ,
android 11 ile çözülüyor diyorlar ama bana o güncelleme gelmedi. Şu an volte kapalı sms açık ama çok can sıkıcı.
Merhaba
Mi 10T telefonum ile volte açık iken sms atamıyorum. Hiç gitmiyor 10 dk sonra gidiyor , hata veriyor.
Ancak volteyi kapatıp telefonu kapatıp açtığımda sorun çözülüyor.
Ben volte kullanmak istiyorum ama mesajlaşmada sorun yaşıyorum. Bunun çözümünü bilen var mıdır?
Forumda 2-3 konuyu...
Merhaba ben de bugün mi 10 t aldım , dediğinizi yapıyorum ancak orası kayıt etmiyor. Kayıt et çok özelliği yok + güncelle dediğimde hiç bir şey olmuyor. çıktığımda orası boş kalıyor