Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aynı durumu şuan ben yaşıyorum senindeki sürümün aynısı bende de var imei süresinin bitmesini bekliyorum bitince aldım yere götürüp dirençli cift imei atırıcam bl kilidi açık bırakmasını söylicem bu cin cihazları tam işkence almayı düşünen varsa almayın Avrupa veya Türkiye modelini alın en...
Cihaz cin menşeli fake rom yüklü bu yüzden mi kullanamıyorum NFC şuan çalışıyor arkasına kart dayadım zaman uyarı veriyor cihaz ama banka uygulaması hce kart oluşturmuyor bankaya yazdım ama dönüş olmadı daha bu sorunu nasıl çözerim cihaza kapak açılıp imei süresi bitti zaman mı müdahele edilmesi...
Kullandın romun boot.img dosyasını içinden al telefonla at telefonda magisk ile yeni boot imajı yazdır ismini geri boot.img yap sonra twrp den boot seçip flashla ya da bilgisayara at dosyayı ordan fastboota al cihazı fastboot flash boot boot.img sonra cihaz acılacak magiske gir bak ondan sonra...