jeoxd35 kullanıcısının son içeriği

1. jeoxd35

Çözüldü Xiaomi Çin hesabı için güvenilir numara alma sitesi

Tekrar teşekkür ediyorum konuyu çözüldü olarak işaretleye bilirisiniz
  2. jeoxd35

Eyw aga benim istedim buydu teşekkür ederim
  3. jeoxd35

Yardım redmi note 13 pro 5g çin model mi kilidi açma

Aynı durumu şuan ben yaşıyorum senindeki sürümün aynısı bende de var imei süresinin bitmesini bekliyorum bitince aldım yere götürüp dirençli cift imei atırıcam bl kilidi açık bırakmasını söylicem bu cin cihazları tam işkence almayı düşünen varsa almayın Avrupa veya Türkiye modelini alın en...
  4. jeoxd35

Bildiniz güvenilir stocku bol olan site varmı cin numarası için SMS için
  5. jeoxd35

Satış China (Çin) Xiaomi Hesap Temini Bootloader Unlock

Redmi note 13 Pro 5g cin cihazı için geçerlimi
  6. jeoxd35

Soru Redmi note 13 pro 5g NFC çalışıyor ama banka uygulamasında hce kart oluşmuyor

Cihaz cin menşeli fake rom yüklü bu yüzden mi kullanamıyorum NFC şuan çalışıyor arkasına kart dayadım zaman uyarı veriyor cihaz ama banka uygulaması hce kart oluşturmuyor bankaya yazdım ama dönüş olmadı daha bu sorunu nasıl çözerim cihaza kapak açılıp imei süresi bitti zaman mı müdahele edilmesi...
  7. jeoxd35

Soru Redmi Note 13 Pro 5G Cihaza Nasıl Magisk Yükleyebilirim

Kullandın romun boot.img dosyasını içinden al telefonla at telefonda magisk ile yeni boot imajı yazdır ismini geri boot.img yap sonra twrp den boot seçip flashla ya da bilgisayara at dosyayı ordan fastboota al cihazı fastboot flash boot boot.img sonra cihaz acılacak magiske gir bak ondan sonra...
  8. jeoxd35

Soru Çin Romu Türkçe ve Google Play Aktif Var Mı?

Hocam bunu yapınca imei gidermi romun icindeki modem cin modemisiye yüklicem
  9. jeoxd35

Rehber Bootloader kapalı 13 Pro 5G Fake ROM'dan kurtulma ve şebeke düzeltme

Rehberdeki adımları takip ettim şu verdiniz linkteki apk indirdim paket ayrılışamadı hatası verdi ve hindistan Roma resmi olmayan rom hatası verdi
Üst Alt