jemjem kullanıcısının son içeriği

1. J

Ana Başlık Redmi Note 10 Pro [Global] Tüm Özellikleri [ Kullanıcı Yorumları ]

Sizde 30 saatte mi almıssınız anlamadım yabancı dil bilmiyorum malesef iyimi kötümü bu veri
  2. J

Teknik kısmı anlamadım ama hala içimde şüphe var, kuzenim cumartesi aynı telden alacak onunla aynı süreleri alacam mı diye bakacam
  3. J

Benim 7 satte aldığımı siz 20 saatte almışsınız?
  4. J

Bu arada 60 hz kullanım.teşekkür ederim içim rahat etti :) telefonumu sevebilirim artık
  5. J

Hardreset sonrası bugünkü sabah 8 itibari ile kullanım verilerim (gün boyu 4.5G + konum + Bluetooth açık şekilde ve baya da ekran açık kullanımda bu sonuç oldu. Sorun varmı sizce şu görüntüde
  6. J

Peki teşekkür ederim. Sizin pil tasarrufu konunuzda ki eylemleri de gerçekleştireceğim, gerçekten bu forumda çok büyük emekleriniz ve yardımlarınız olmuş bende hem bana hem foruma bu kadar emek verdiğiniz için teşekkür ederim.
  7. J

Hardreset attım simdi açıldı tel. Miui sürüm direk 12.5.1.0 kararlı olarak açıldı..cumartesi aldığımda kendim yükseltmiştim istediği için.. şimdi otomatik bu sürüm olarak kuruldu. Bir yanlışlık mı oldu?
  8. J

Ama benim 120 de 3-3.5 dk , 60 da 7 dk... 10-12 görmedim ki
  9. J

Sohbet Redmi Note 10 Pro (Global) Ekran Süresi Paylaşımı

Forumda yeniyim konuyu bulamadım henüz tanıyamadım forumu. Linki verirmisiniz rica etsem
  10. J

Ama sonucta sürekli güncelleme alıyor miu yani en son yüklü olana da güncelleme gelecek ilerleyen günlerde. Yada ben anlayamadım.. mesela misal 12.1.1 oldu diyelim yeni güncelleme geldiginde kurdurmak isticek anlayamadım ben :(
  11. J

Peki hard resetten sonra 12.5.1 kararlıyı yine kurmamı isticek mi? İsterse kuracak mıyım?
  12. J

Sohbet Redmi Note 10 Pro (Global) Ekran Süresi Paylaşımı

benimkisi niye bu kadar kötü performans :( 3 günlük cihaz
  13. J

Serdar bey ben telefonu aldım açtım bir yazılım güncellemesi hazır bekliyordu onu kurdum ve suan 12.5.1 kararlı durumda..yaptıgım tüm işlemler bu kadar..demek istediginizi üzgünüm tam anlayamadım. Bataryam servise vermeli durumda sıkıntılı mı demek istediniz? Ve hard reset nedir? Bu 2 kısmı...
  14. J

Yardım Telefonumun Bataryası Mı Arızalı?

Arkadaşlar cumartesi günü mi storedan 128/8 olan modelini aldım. Normal yüksek ekran ışığında YouTube da 720 netlikte bir video 6 ila 6 buçuk dakikada %1 pil düşüyor. Yine yüksek ekran ışığında bir uygulama açıp kapatıp başka bir uygulama açıp kapatıp aktif olarak sürekli hareket halinde...
Üst Alt