Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar.Günde 2 3 kere şarj etmeye başladığım MI 8 SE cihazımın bataryasını değiştirmeyi düşünüyordum.Çin malı sahte batarya takmak istemiyordum.DEJI sonunda mi8se için batarya çıkartmış.Değiştirdim ve şuan memnunum.1 günden fazla gidiyor kullanıma göre.N11 De 115tl - 25 tl yeni...
MIUI11 RevOS -9.12.24 Beta yüklü
Android 9 yüklü
TWRP 3.2.3 -0331 yüklü
şimdi ne yüklemeliyim rom nasıl? rom değiştirmelimiyim ve android 10 geçmelimiyim?
geçersem imei gider mi ve nasıl yapıcaz
Cihazım geldi ekran değişti on numara olmuş nasıl gönderdiysem öyle geldi korkuyodum göndermeye. Evofone çağrı merkezi kvk ya 1000basar hem kibar hemde ulaşabiliyorsunuz güzel işçilik ben memnunum
son durum bu geçen cuma yollandı. kvk adanaya yollandı mersinden cuma günü. cumartesi kvk adanada oldu.kvk adana aynı gün evo istanbula yolladı.pazartesi orada oldu. cihaz daha elime gelmedi. ekran değiştirilmiş.
model redmi note 7
sorun:ghost screen
abi kullanmakla alakası yok ya varsa vardır yoksa yoktur
ben garantiye yolladım geçen cuma gelince sonuçları yazıcam
redmi note 7 ghost screenden dolayı
rehberde sim1 sim2 diye yazıyor
iki hattanda arayabilirsin
varsayılan hat seçebiliyosun internet için veya konuşma için mesela internet için vodafone turkkcel için konuşma seçebilirsin
meşgul der
kvk dan sorgulat bakalım garantiyi şu linkten sonrada ss sini atabilirsin
1571002854
valla ben 1 kere gönderdim şuan serviste eğer yapmazlarsa 1 kere yetiyormuş direk tüketici hakem heyetine başvuracağım.
bu arada bilgilendireyim: tüketici hakem heyetine başvurduktan sonra telefon sizde kalıyor...
abi xiaomi türkiye belgesi (bandrollü garanti belgesi) vardı ama cihazı kvk garantili diye aldım ben.ama kvk ya yolladım oda evoya yollamış :D
yani kvk görünümlü evo