jeff123can kullanıcısının son içeriği

1. jeff123can

Yardım Redmi note 11e hk.

Redmi note 11e cihazda rom değiştirirsem imeiler gider mi ?
  2. jeff123can

Sıcak Fırsat Mi 8 SE DEJI Batarya + İndirim Kuponu

Merhaba arkadaşlar.Günde 2 3 kere şarj etmeye başladığım MI 8 SE cihazımın bataryasını değiştirmeyi düşünüyordum.Çin malı sahte batarya takmak istemiyordum.DEJI sonunda mi8se için batarya çıkartmış.Değiştirdim ve şuan memnunum.1 günden fazla gidiyor kullanıma göre.N11 De 115tl - 25 tl yeni...
  3. jeff123can

Yardım Mi8SE aldım neler yüklemem gerekli ?

MIUI11 RevOS -9.12.24 Beta yüklü Android 9 yüklü TWRP 3.2.3 -0331 yüklü şimdi ne yüklemeliyim rom nasıl? rom değiştirmelimiyim ve android 10 geçmelimiyim? geçersem imei gider mi ve nasıl yapıcaz
  4. jeff123can

MIUI 11 MIUI 11 2.ETAP Dağıtılmaya başladı, (Güncel)

an itibariyle redmi note 7 ye miui 11 güncellemesi gelmemiştir.
  5. jeff123can

MIUI 11 Mui 11

an itibariyle redmi note 7 ye miui11 gelmedi
  6. jeff123can

Yardım Ghost Screen ( Hayalet ekran) sorunu

Cihazım geldi ekran değişti on numara olmuş nasıl gönderdiysem öyle geldi korkuyodum göndermeye. Evofone çağrı merkezi kvk ya 1000basar hem kibar hemde ulaşabiliyorsunuz güzel işçilik ben memnunum
  7. jeff123can

Yardım Ghost Screen ( Hayalet ekran) sorunu

son durum bu geçen cuma yollandı. kvk adanaya yollandı mersinden cuma günü. cumartesi kvk adanada oldu.kvk adana aynı gün evo istanbula yolladı.pazartesi orada oldu. cihaz daha elime gelmedi. ekran değiştirilmiş. model redmi note 7 sorun:ghost screen
  8. jeff123can

Soru Telefonumda ghost screen olmaması için nasıl kullanmalıyım?

abi kullanmakla alakası yok ya varsa vardır yoksa yoktur ben garantiye yolladım geçen cuma gelince sonuçları yazıcam redmi note 7 ghost screenden dolayı
  9. jeff123can

Madalya MIUI Türkiye Yenilendi... Yorumunu Yap Madalya Kazan - 24.11.18

Cvp: MIUI Türkiye Yenilendi... Yorumunu Yap Madalyayı Kap Elinize Sağlık
  10. jeff123can

Çözüldü Çift SIMli cihazda arama yapmak?

var ama yerini hatırlamıyorum telefon serviste ara bulursun ayarlarda tarife ayarla yerinde fln
  11. jeff123can

Çözüldü Çift SIMli cihazda arama yapmak?

rehberde sim1 sim2 diye yazıyor iki hattanda arayabilirsin varsayılan hat seçebiliyosun internet için veya konuşma için mesela internet için vodafone turkkcel için konuşma seçebilirsin meşgul der
  12. jeff123can

Yardım Çok Gerginim (Garanti)

benimki böyle seninkini bilmiyorum ama seninki kvk garantili ama kvk başka yere gönderiyo saçmasapan işler ya
  13. jeff123can

kvk dan sorgulat bakalım garantiyi şu linkten sonrada ss sini atabilirsin 1571002854 valla ben 1 kere gönderdim şuan serviste eğer yapmazlarsa 1 kere yetiyormuş direk tüketici hakem heyetine başvuracağım. bu arada bilgilendireyim: tüketici hakem heyetine başvurduktan sonra telefon sizde kalıyor...
  14. jeff123can

abi xiaomi türkiye belgesi (bandrollü garanti belgesi) vardı ama cihazı kvk garantili diye aldım ben.ama kvk ya yolladım oda evoya yollamış :D yani kvk görünümlü evo
  15. jeff123can

abi kvk olsada evoya yolluyolar kvkdan ben yolladım kvk ya cuma günü
Üst Alt