Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar oyun oynarken telefonun batarya sıcaklığı 43-44'e kadar çıkıyor bunlar normal değerler mi? Cpu throtte testi yaptığıma ise 4 dakikanın ardından Cpu sıcaklığı 56 batarya sıcaklığı 46 oluyor. Bataryayı değiştirmeli miyim?
Sorunu çözdüm olur da birinin başına gelirse diye yazıyorum sistem dosyalarını f2fs'e çevirdiyseniz bu hata oluyor. Ext4'e geri dönünce düzeliyor. Tabii döndükten sonra wipe atmanız lazım
Evet OpenGL ve Vulkan driver yedeğini kurmuştum daha doğrusu system ve vendor image. Belirttiğiniz dosyalara baktım fakat sadece locksettings.db dosyası vardı, sildim. İşe yaramadı :(
Acaba Files/ Direkt bu bölümü sıfırlamanın yolu var mu? Söylediğiniz data klasörünün olduğu yer
Merhabalar, dün Evolution x 4.7 Romuna geçiş yaptım fakat şifre koymaya çalıştığım zaman ekteki hatayı alıyorum. Önceden de Evolution x 4.7 kullanıyordum ama böyle bir hatayla hiç karşılaşmadım. Wipe data vb. her türlü wipe denedim hatta en sonunda Corvus os 4.7'ye geçiş yaptım fakat o romda da...
Temiz bir şekilde ilk format data sonra recovery son olarak 4 wipe atarak rom yüklüyorum fakat rom yüklendikten sonra eski şifremi istiyor, SafetyNet API Hatası alıyorum. Nasıl tertemiz bir şekilde rom kurulumu yapabilirim?
Redmi Note 7 (Lavender) cihazında kullanmış olduğunuz veya tavsiye ettiğiniz Rom ve Kerneller nelerdir? Benim kişisel favorim:
Nusantara 1.1 Rom ve Agni 11.5 Kernel bu ikili ile oyunlarda güzel performans alabiliyorsunuz batarya konusunda ise fena sayılmayan bir performansı var.
Rom linki...
Hayır yok ama (/) dosyasından yanlışlıkla bir dosya sildim ve bu olaydan sonra telefon açılmadı yeni bir rom kurmam gerekti şuan telefon çalışıyor fakat performansından emin olmadığım için her şeyi sıfırlamak istiyorum nasıl yapacağım hakkında bir bilginiz var mı acaba?
Merhabalar, android root dosyası yani (/) biz yeni bir rom attığımızda sıfırlanır mı? Ayrıca bu dosyaya nasıl wipe atabiliriz daha temiz bir kurulum yapmak için
Öncelikle iyi günler, ben telefonumda çok rom değiştirmiş biriyim bu nedenden dolayı da Google Play sertifikam geçersiz halde şuan. Cihazımda her şeyi sıfırlayarak Miui eu roma geri dönmek istiyorum yükleyeceğim dosya hazır zip halinde ve Orangefox recovery yüklü rica etsem bana tane tane nasıl...