Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefonu online bir şekilde satın alırken IMEI kaydı yapılsın talebi kullanıcı hatası mı oluyor hocam onu anlamadım 😀 telefon geldiğinde zaten problemliydi
1633270912
İkinci repairden önce cihaz zaten sorunlu bir şekilde geldi hocam.İkinci repairi yapan kişi bir nebze problemleri çözdü.
10 puanlık esnaflık sorusu.
X kişisi,telefonun fiyatı+50₺ (yazılım) olmak üzere telefon alıyor.Kaydi yapan orijinal bandlari uçuruyor baseband durumu oluyor.Volte ile SMS gitmiyor aramalar düşmüyor bir sürü sorun vs.Tool ile başka bir yazılımcı 2 yöntem deniyor tamir olmuyor.
Satıcı telefonu...
Hocam rom sonrası şebeke sorunu yaşıyorum biri India global rom biri normal global rom yükledim sorun çözülmedi.Tekrardan IMEI repair yapmak çözüm olabilir mi?
Hocam sizin tavsiyeniz üzerine hint romu kurdum şebeke kesilmeye başladı daha sonra global kurdum onda da 3-4 günde bir şebeke gitmeye başladı bunu nasıl çözebilirim?
Evet hocam ben telefonu Haziran ayında aldım bir problem yoktu şimdiye kadar 1-2 hafta yattı telefon yazilimsiz has been destroyed şeklinde o gün rom atmaya vaktim oldu diye tekrardan kullanmaya başladım
Arkadaşlar selamlar.5 ay önce cihazıma IMEI repair yapıldı IMEI ile alakalı bir problem yok.
Cihazım twrp dan format atarken system has been destroyed oldu.Miflash ile Hint romu yükledim şebeke gitmeye başladı.Hint global romundan direkt Global en son sürüm romu flashladim su an yine şebeke...