Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dediklerinizde haklısınız ama velakin note 10 pro gibi bir 3 4 senelik bir cihaz için artık özelleştirme veya herhangi bir farklılık arayışım yok. O yüzden bir konu açtım ve stabil olan bir romu uzun bir süre kullanmaktan yanayım. Project Matrix romu hangi kernel ile kullanıyorsunuz?
1763339329...
Sağolun hocam ama istediğim şeyi orada bulamadım. Benim gibi bir çok kişide eğer bu panel türü var ise benim konudan yardım alabilirler.
1763322479
Ben dediğim romları 2 hafta günlük kullanıp bu konuya yazacağım.
Dostlar selam device hw infodan baktımda panelde gtx8 yazıyor ilk başta pixelos kurdum ama dokunmatik çok geç cevap veriyordu sonra crdroid kurdum aslında memnunum ama bazen dokunmatik sorunlar yaşatıyor bu paneli kullanıp onerebilecegiz bir rom varmıdır?
Özelleştirme olsun olmasın fark etmez...
Dostum selam banlı gözüküyorsun ama yinede yazmak istedim ilk olarak voltageos veya crdroid önerebilirim device hw infodan ekran paneline ve forumdaki panel konusuna bakmanı tavsiye ediyorum. Benim cihazda pixelos yükledim ama dokunma sorunları mevcut ona göre custom rom yükleyip deneyip görmen...