Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar,yaklaşık 2 ay önce de yine aynı başlıkla bir post açmıştım. O zaman geceleri şarj %4-5 arası gidiyordu. 2 gündür sırasıyla gece %10 ve %9 şarjım gitti. Yeni güncelleme ile mi böyle oldu yoksa batarya da bir sıkıntı var bilemiyorum.
Ama gün içi kullanımda hala canavar gibi 12...
Arkadaşlar 1 aydır haberlerde geldi denilip duruluyor fakat bana hala daha güncelleme gelmedi.Acaba güncellemenin ne zamana geleceğini bilen varsa yazabilir mi?
(Telefon TR Rom'a sahip)
Arkadaşlar merhaba yaklaşık bu postu atmadan 1 saat önce Netflix'ten ve Twitch'ten bir şeyler izledim.Sonra pil tüketimine baktım ve medya sunucusunun pil tüketimini gördüm netflixten daha fazla pil tüketmiş.Tam olarak bu medya sunucusu nedir?Hoparlör ile izledim diziyi galiba netflix gibi...
Dün gece %60 şarj ile telefonu uçak modunu ve ultra pil tasarruffunu açarak kapattım.Kalktığım şarj %56'ya düşmüştü çok değil biliyorum ama ultra pil tasarrufunu vs. açtığımdan düşmemesini veya max 1-2 yüzdelik düşmesini bekliyordum sizce bu değerler normal mi yoksa bir sorun var mı?Ayrıca...
Telefonum Mi 10T 5000 mAh pil değerine sahip fakat tüketim istatistiklerine baktığımda harcanan mAh değerleri çok toplayınca 5000 mAh değerini geçiyor.Bakıldığında daha telefonumda %50 şarj var iken totalde istatistiklerde 5.233 mAh kadar harcama yazıyor.Teknik olarak şuan tükenmesi lazımdı ama...