Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar ben iPhone 13'ümü satarak evde yatmakta olan mi8 lite'me deji pil taktırdım ve pixel experience android 12 yükleyerek hayata döndürdüm ve çok memnunum, bu haliyle en az 2 sene idare eder.
Ben konuyu açan arkadaşa yol göstermeye çalışarak yardımcı oldum zaten, sen uzatıyorsun mevzuyu. Eleştiriye açık olun, olamıyorsanız her konunun altına birşeyler yazıp milleti bozmaya üstünlük kurmaya çalışmayın.
O yüzden günde en fazla 5 kişi yazıyor işte mi9t bölümüne. Bırakın canlansın biraz forum, öyle olsun istemiyorsanız komple banlayın herkesi daha düzenli olur konular kimse yazamayınca.
Arkadaş orjinal sormuş gösterdiğiniz konu yan sanayi deji konusu. Bunu çok defa yapıyor bu sitenin yöneticileri, sürekli uyarı konusu mevcut vs. muhabbetleri, burada bulunan üyeler köleniz yada size muhtaç insanlar değiller bırakın sorsun öğrensin insanlar bu site bunun için değil mi zaten...
Telefonunu imei repair işlemi yapılmış ve samsung imeisi atılmış ve bu modelin volte desteği olmadığı için telekom uygulamasında bu şekilde göründüğünü düşünüyorum