Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar herkese iyi günler size amazfit bip saatimde kullandığım watch face'i önermek için bu konuyu açtım aşağıdaki linkte bulunan watch face'i şiddetle öneririm hem saatte en güzel duranlardan biri hemde siyah ağırlıklı olduğu için şarja da önemli bir katkı sağlıyor.
«Apple Türkçe_v2» by...
Aralık ayında aldığım mi a2 lite cihazımdan dün itibariyle aldığım redmi note 6 pro sayesinde kurtulmuş bulunmaktayım allah sizleri de kurtarsın arkadaşlar.
Elektronik biraz şans işi hocam. Ben 3 aydir kullanıyorum çok memnunum. Hatta geçen biri iphone x zannetti bozuntuya vermedim. Yanında da amazfit bip akıllı saat kullaniyorum. 1200 tl a2 lite + 300 tl amazfit bip ile gerçekten 1500 tl ye inanılmaz bir ikili oldular.
Android one o kadar da kötü değil hocam neden sistemi değiştirmeye çalışıyorsunuz ki. Ben 9.0 kullanıyorum gayet memnunum yağ gibi telefon. Root rom falan uğraşmadan alım telefonun tadını çıkarın.