jamie35 kullanıcısının son içeriği

1. J

Soru mi 8 lite için en iyi rom şu an hangisi

Merhaba arkadaşlar ben iPhone 13'ümü satarak evde yatmakta olan mi8 lite'me deji pil taktırdım ve pixel experience android 12 yükleyerek hayata döndürdüm ve çok memnunum, bu haliyle en az 2 sene idare eder.
  2. J

Yardım M mi9t orijinal batarya önerisi

Bu konu silinmezse zaten insanlar okuyup anlayacaktır haklıyı haksızı iyi günler herkese.
  3. J

Mi9t orjinal batarya temini ile ilgili bir konu yok sen bu konuda haklı değilsin stoya.
  4. J

Ben konuyu açan arkadaşa yol göstermeye çalışarak yardımcı oldum zaten, sen uzatıyorsun mevzuyu. Eleştiriye açık olun, olamıyorsanız her konunun altına birşeyler yazıp milleti bozmaya üstünlük kurmaya çalışmayın.
  5. J

O yüzden günde en fazla 5 kişi yazıyor işte mi9t bölümüne. Bırakın canlansın biraz forum, öyle olsun istemiyorsanız komple banlayın herkesi daha düzenli olur konular kimse yazamayınca.
  6. J

Arkadaş orjinal sormuş gösterdiğiniz konu yan sanayi deji konusu. Bunu çok defa yapıyor bu sitenin yöneticileri, sürekli uyarı konusu mevcut vs. muhabbetleri, burada bulunan üyeler köleniz yada size muhtaç insanlar değiller bırakın sorsun öğrensin insanlar bu site bunun için değil mi zaten...
  7. J

Çözüldü Mi 9T'de Ön Kamera Açılırken Morluk Normal mi?

Merhaba efekt olarak yapıyor tüm cihazlarda bu şekilde.
  8. J

Recovery Mİ 9T/Davinci SkyHawk Recovery-Twrp 3.1

Bu twrp 12.1.4 ile yani android 11 ile uyumlu mu hocam?
  9. J

Madalya 23 Nisan 2020 100. Yıl Özel Kutlaması!

Ne mutlu Türk'üm diyene
  10. J

Soru Android 10 Whatsapp Açılır Pencere Sorunu

Android 10'da whatsapp açılır pencere özelligi kaldırıldı android 8 ve 9 da var.
  11. J

Yardım Mi 9T Türk Telekom Volte Çalışmama Sorunu

Telefonunu imei repair işlemi yapılmış ve samsung imeisi atılmış ve bu modelin volte desteği olmadığı için telekom uygulamasında bu şekilde göründüğünü düşünüyorum
  12. J

Yardım Redmi note 8 imei repair

Fabrika ayarına dönmek düzeltmez. Daha önceden yedek aldıysanız aldığınız yedekten efs yi flashlayın düzelir
  13. J

Soru Android 10

Derpfest iyidir özellikle sarjı baya uzun gidiyor telefonun. Oyun falan çok oynamazsanız 9 saat civarı ekran süresi alırsınız.
  14. J

Soru Akıllı Saat Önerisi

Samsung galaxy watch
Üst Alt