Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Lütfen bilgisi olan biri yardım etsin Note 9 cihazımda arayüzde,galeride ,kamerada, bütün uygulamalrda donmalar takılmalar telefonu kullanılmaz hale getirdi. Miui 11e düşürürsem çözüm olur mu? Bilgisi olan arkadaşlar yardım etse sevinirim
Arkadaşlar Redmi note 9un kasma sorunu miui 11 e düşürürsem düzelir mi? Cihazı sıfırlasam da zaman zaman uygulamar arası geçişte kasmalar baya mevcut. Oyunlardan çıkmak istediğimde bazen donma yüzünden telefonu fastboot moduna almak zorunda kalıyorum. Yoksa miui 12.5i mi beklemeliyim?
İyi akşamlar arkadaşlar şu sıralar bazı sitelerde miui 13 için bir ara güncellemesi olan 12.5in çıktığını okudum. Daha doğrusu bir hafta felan önce yayınlanmaya başlamış. Youtubda felan bazı kişiler işte ban geldi yazmış. Acaba henüz sadece çin ve hindistan romlara mı gelmiş? Globala ne zaman...
Merhaba arkadaşlar. Redmi Note 9 da kasma olayı canımı sıkmaya başladı. Uygulamaları geçtim telefon arayüzde bile kasıyor. Kamerada fotoğraf çektikden sonra fotoğrafı görüntülemesi bile bir hayli zaman alıyor. Instagramda hikaye bölümünde de kasmalar mevcut. Sorunun tam olarak nedeni nedir...