jagged02 kullanıcısının son içeriği

1. J

Rom Redmi Note 12 4G Global HyperOS OS1.0.2.0.UMTMIXM Güncelleme Bağlantıları

cihazıma tr sürümü olan geldi ama bunun global sürümünü de ota üzerinden yükleyebilirmiyim Xiaomi Community buradaki global olan sürüm
  2. J

Rom Redmi Note 12 4G Global HyperOS OS1.0.2.0.UMTMIXM Güncelleme Bağlantıları

bu dosyayı kendi cihazıma sistem güncelleyici üzerinden kurabilirmiyim
  3. J

Soru Resmi note 10s miui 14.0.4.0 güncelleme

Hocam bende normal kullanımlarda da miui 14.0.2 sürümünde ısınma olduğu için ve şarj biraz daha kısa gittiği için güncellemek niyetindeyim muhtemelen guncellerim izlenimlerimi yazarım tekrar buraya
  4. J

Soru Resmi note 10s miui 14.0.4.0 güncelleme

Merhaba 14.0.4.0 sürümlü güncellemeyi yapayım mı yenilikler varmı yoksa daha çok buglar olur mu
  5. J

Soru bildirim efekti değiştirilebiliyor mu

bildirim gelice kenarlardan gelen mavi veya kırmızı efekt dışında farklı uygulamalar üzerinden bildirim efekti yapabilirimiyim edge tarzı değil daha çok samsung tarzında
  6. J

Soru Miui 14 widget

hocam nasıl yapacağım bunu 1680224772 direk miui 14 olarak güncelleme geldi hocam telefonun kendisine
  7. J

Soru Miui 14 widget

Miui 14 e güncelledim ancak widget kısmı değişmedi hala aynı şekilde duruyor nasıl yeni hale çevirebilirim
  8. J

Yardım Kilit ekranı saat yazısını kalınlaştırma

önereceğin bir kilit ekranı var mı peki
  9. J

Yardım telefon ve kişiler uygulaması değiştirme

telefonumdaki telefon ve kişiler uygulaması google ait ben bunu nasıl xiaomi uygulamalarına çevirebilirim
  10. J

1664368369 Tema bölümünden bulabilir miyim bunu
  11. J

Kilit ekranındaki saatin yazısını kalılaştırabiliyormuyum dosya ekindeki gibi
  12. J

Tema Grumpy UI Tema - TR - MIUI 12+

Dynamic island nasıl açılıyor temayı uyguladım ama aktif değil
Üst Alt