Jackns kullanıcısının son içeriği

1. J

Yardım Magisk kurunca miui yazısında kalıyor

boot img dosyasını imajlaman lazım magisk icerisinde kullandın telefonun romunun boot img yi al at icine telefonun bilgisayar lazım bu arada haberin olsun img dosyasını magiskte imajla tamam dosya ismini boot.img yap recovery al twrp aç ordan boot seç flashla cihazın rootlu olcak en temiz magisk...
  2. J

İnceleme Poco F7 pro aldım kisisel görüşlerim

bende x7 pro serisini aldım cihaz baya başarılı hyperos 2.0 geldi cihaz baya hızlı tek kötü tarafı ön kamera 30 fps video kaydı alıyo onun haricinde cihazı baya beğendim mi store dan indirimli şekilde aldım poco serisi şuan güzel başarılı ayrcı cok beğendim xaomi 14t pro var baya başarılı cihaz
  3. J

Yardım Fake ROM'dan kurtulup HyperOS'a yükseltme

anladım cihazı sattım teşekkür ederim bilgin icin global cihaza geçiş yaptım şuan ki en son poco x7 pro serisini aldım ve telefon baya beğendim tek kötü tarafı ön kamera 30 fps cekiyo
  4. J

Yardım Yetkili hesap lazım bl kilidi için

Konuyu kapata bilirisiniz cihaz sahte cihaz çıktı iade işlemlerini başlattım iyi forumlar herkese Not: cin cihazı çıktı cihaz imei sorgulama yaptım da gerçekleri ögrendim 1744812048 Xaomi communityle uğraşılmaz PHP ya da parayla yetkili hesap ile açtırmak
  5. J

Yardım Yetkili hesap lazım bl kilidi için

Elimdeki cihaz Türkiye cihazı orijnal mi kiltini açtırmak istiyorum parayla da olur yardımcı olacak varmı Not:cihazda global rom yüklü Türkiye romuna ceviricem
  6. J

Rehber HyperOS Otomatik Bootloader Kilidi Açma Başvurusu Script'

Hocam telefonda nasıl token numarasını ögrenicem bişey anlatmamışsınız
  7. J

Uygulama getConf ile Direnç Durumunu Kontrol Edin, Tüm Romlara Tek Yerden Ulaşın

baya kullanışlı başarılarınız devamını diliyorum
  8. J

Yardım Fake ROM'dan kurtulup HyperOS'a yükseltme

eu rom kura bilirisin ya da tayvan romu sana bi sorum olcak ben de de aynı cihaz var cihazın bootloader kilidini nasıl açtıtırdın bendeki kapalı ve hyperos yüklü aldım şuan üstünde fake rom var global
  9. J

Yardım Dirençli cihaz ve Rom değiştirme

cin cihazı mı orjinal türkiye garntilimi mi cihazın
  10. J

Haber [Rehber] HyperOS Bootloader Kilidi Açma - Adım Adım Anlatım

Nasıl başardın aga ayrıntı verirmisin
  11. J

Yardım Redmi Note 13 serisi BL kilidini açma yöntemi

Hyperos soktum telefonu açamıyorum bootloader kilidini cihaz kaldı böyle
  12. J

Haber [Rehber] HyperOS Bootloader Kilidi Açma - Adım Adım Anlatım

Ya tam vaktinde deniyorum üst üste hep aynı gün yapıyorum Tam saatinde bastım ama olmadı sürekli bu hatayı veriyor niye böyle varmı bunun çözümü yoksa gidip telefoncu da kırdırmamı lazım
  13. J

Yardım android 10 miui 12.04 magisk 21.0 rootlu cihazımda bluetooth çalışmıyor

cihazıma twrpden persist doyasını yükledim şebeke geldi ama bluetooh hala çalışmıyor rootlamı alakalı yoksa cihazın romu mu skınıtılı bluetooh sorununu nasıl hallederim rootu kaldırmamı mı gerekiyor ? yoksa miui 12.06 gecirip rootmu atmam mı gerekiyor ?
Üst Alt