Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
boot img dosyasını imajlaman lazım magisk icerisinde kullandın telefonun romunun boot img yi al at icine telefonun bilgisayar lazım bu arada haberin olsun img dosyasını magiskte imajla tamam dosya ismini boot.img yap recovery al twrp aç ordan boot seç flashla cihazın rootlu olcak en temiz magisk...
bende x7 pro serisini aldım cihaz baya başarılı hyperos 2.0 geldi cihaz baya hızlı tek kötü tarafı ön kamera 30 fps video kaydı alıyo onun haricinde cihazı baya beğendim mi store dan indirimli şekilde aldım poco serisi şuan güzel başarılı ayrcı cok beğendim xaomi 14t pro var baya başarılı cihaz
anladım cihazı sattım teşekkür ederim bilgin icin global cihaza geçiş yaptım şuan ki en son poco x7 pro serisini aldım ve telefon baya beğendim tek kötü tarafı ön kamera 30 fps cekiyo
Elimdeki cihaz Türkiye cihazı orijnal mi kiltini açtırmak istiyorum parayla da olur yardımcı olacak varmı
Not:cihazda global rom yüklü Türkiye romuna ceviricem
eu rom kura bilirisin ya da tayvan romu sana bi sorum olcak ben de de aynı cihaz var cihazın bootloader kilidini nasıl açtıtırdın bendeki kapalı ve hyperos yüklü aldım şuan üstünde fake rom var global
Ya tam vaktinde deniyorum üst üste hep aynı gün yapıyorum Tam saatinde bastım ama olmadı sürekli bu hatayı veriyor niye böyle varmı bunun çözümü yoksa gidip telefoncu da kırdırmamı lazım