JackAmca34 kullanıcısının son içeriği

1. J

Satış Mi 8 128/6

Fatura fiyatı olmadığını ikimizde biliyoruz sahibinden gaspen birşeyler arıyorsanız orası başka kapı, ilgilenmiyorsanız değerli yorumlarınızı kendinize saklayınız alıcıyla fiyat konusunda anlaşırız serbest piyasa ekonomisi diye birşey var diğer arkadaşa da belirttiğim gibi ister 1 TL'ye ister 10...
  2. J

Satış Mi 8 128/6

Kardeşim bu ürün neden sana bu kadar dert oldu anlamış değilim anam misin babam misin ister 1 TL'ye satarım ister 10 bin TL'ye alamicaksan bu kadar yorma insanları işin gücün yok anladım ama bu kadarı da fazla artık
  3. J

Satış Mi 8 128/6

Bu senin fikrin saygı duyarım alıp almamak sana kalmış benim fiyatim bu garantili ürün çizik yok alicisiyla anlaşırız tekrardan görüşlerin için teşekkür ederim
  4. J

Satış Mi 8 128/6

ürünün güncel fiyatları hakkında bilgi edinmenizi öneririm temiz bir cihaz alıcısına yardımcı oluruz :)
  5. J

Satış Mi 8 128/6

Xaomi mi 8 siyah 128 gb 6 GB ram Kutu mevcut Garanti süresi : 16 ay Alım yeri : Migros Kozmetik 10/10 temiz kılıfla kullanılmakta..
  6. J

Mi 8 128/6

Xaomi mi 8 siyah 128 gb 6 GB ram Kutu mevcut Garanti süresi : 16 ay Alım yeri : Migros Kozmetik 10/10 temiz kılıfla kullanılmakta
  7. J

Satıldı Mi 8 128 gb/İstanbul

Ürün satilmistir5
  8. J

Satıldı Mi 8 128 gb/İstanbul

Migrostan 14.12.2018 tarihinde alındı kutu fatura mevcut garantisi 22 ay kaldi 6 gb ram 128 gb hafıza piano black kasa ekran koruyucu ve kılıf hediye askerlik nedeniyle satıyorum taksit vs yapamam
Üst Alt