Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefonumda miui 11 global yüklü. Magisk ile rootladim rootlu uygulamalara yetki de verdim. Ama sistemde hiçbir değişiklik yapamıyorum. Örneğin kullanmadığım uygulamaları kaldırmak gibi. Ekran açılıp kapanma seslerini değiştirmek gibi. Titanium backup ve es dosya programlarına root yetkisi...
Benim cihazım da global. Orjinal cihaz Arkadaşımla beraber aldık onda bu sorun yok. Çözebilecek bisi ise hemen iade istemiyorum.
1572862540
Buraya dikkat: Telefon açılırken değil kapandiktan 10 saniye sonra bu sekilde davranıyor.
Selamlar arkadaşlar. Telefonumu yeni aldım. Telefonu kapattıktan sonra ekran açılıp kapanıyor. Redmi yazısı çıkıp kapanıyor. Bu bir buçuk dakika kadar sürüyor. Sonrası hersey normal. Fabrika ayarlarına döndüm duzelmedi. Sorun ne olabilir
Merhaba arkadaşlar. Miui global V10.2.3.0.NCFMIXM romdan Eu rom V10.2.2.0.NCFCNXM geçiş yaptım. Hiçbir sorunla karşılaşmadım. Telefon rootlu görünüyor ama sistemde hiçbir işlem yapamıyorum. Twrpden supersu root zip dosyasını yüklüyor ama system invalid argument hatası yazıyor. Biraz nette...
Arkadaşlar miui 10 dayım şuan ama 9a geçmek istiyorum. Sizce en iyi 9 sürümü hangisi
Telefonum bl kilidi açık ve root lu. Veri kaybetmeden yükleme yapılabilir mi
Mui global 9.6 kararlı roma twrp yükleyip root yaptim. Eskisi gibi (ota deniyor sanırım) güncelleme alıp yükleyebilir miyim, yoksa güncellemeleri twrp üzerinden mi yapacağım
Son güncellemeden sonra telefonun sesi azaldı farkeden yokmu. Kamerada yatay çekimlerde dikey gibi davranıp tarihi yana yazıyor. Yeniden başlatınca düzeliyor bu durum. Ön kamerada yüz algilanmazsa resmi ters basasagi kaydediyor. Yeniden başlatınca düzeliyor yine. Şuan ben bunları gördüm. Kilit...