jabo kullanıcısının son içeriği

1. jabo

Yardım Miui 12.5

Redmi note 8 pro ya global ve indo miui 12.5 sürümleri yükledim ses video izlerken çok düşüyor uygulamaları kapatıp tekrar açıyorum yükseliyor bir süre sonra tekrar aynı şekilde kızılıyor ses sonda olmasına rağmen çözüm bilen var mı ?
  2. jabo

Yardım Mi account sorunu

Gençler selamın aleykum Açık konuşucam Hocam elime ucuza note 8 geçti yurtdışında gelmiş ama eski sahibinin mi hesabı telefonun içinde format atmak zorunda kaldım ve mi account da takılıp kaldım Usb hata ayıklama açık değil Botloader kilidi açık değil Ne yapabilirim nasıl çözerim yeni rom...
  3. jabo

Yardım Note 8 pro Twrp sorunu

Dostlar selamın aleykum arkadaşlar bugün eaa rom yükledim magisk kurdum twrp var herşey sorunsuz çalışıyor Ancak twrp den root yapıyorum olmuyor ne yapabilirim yardımcı olabilecek olan varmı
  4. jabo

Yardım Menüden uygulamaların kaybolması

Selamın aleykum arkadaşlar Şöyle bir sorunum var pacificator ile rom yükledim herşey ilk başta süper ama bir iki gün geçtikten sonra menuden nabız ölçer vs uygulamalar kayboluyor yeniden rom yüklüyorum yine aynısı oluyor sorun nedir nasıl hall olur bir bilginiz varmı
  5. jabo

Yardım note 8 pro twrp ve rom sorunu

arkadaslar selamin aleykum dun gece magiskin icindeki eklentilerden birini yukledim telefona restart verdim telefon redmi yazisinda takili kaldi yeni rom yuklemek istedim yukleyemedim arti bide bu olaydan sonra twrp ye girdigimde 5 saniye sonra yeniden restart veriyo telefon telefon modeli...
Üst Alt