Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Redmi note 8 pro ya global ve indo miui 12.5 sürümleri yükledim ses video izlerken çok düşüyor uygulamaları kapatıp tekrar açıyorum yükseliyor bir süre sonra tekrar aynı şekilde kızılıyor ses sonda olmasına rağmen çözüm bilen var mı ?
Gençler selamın aleykum
Açık konuşucam
Hocam elime ucuza note 8 geçti yurtdışında gelmiş ama eski sahibinin mi hesabı telefonun içinde format atmak zorunda kaldım ve mi account da takılıp kaldım
Usb hata ayıklama açık değil
Botloader kilidi açık değil
Ne yapabilirim nasıl çözerim yeni rom...
Dostlar selamın aleykum arkadaşlar bugün eaa rom yükledim magisk kurdum twrp var herşey sorunsuz çalışıyor
Ancak twrp den root yapıyorum olmuyor ne yapabilirim yardımcı olabilecek olan varmı
Selamın aleykum arkadaşlar
Şöyle bir sorunum var pacificator ile rom yükledim herşey ilk başta süper ama bir iki gün geçtikten sonra menuden nabız ölçer vs uygulamalar kayboluyor yeniden rom yüklüyorum yine aynısı oluyor sorun nedir nasıl hall olur bir bilginiz varmı
arkadaslar selamin aleykum dun gece magiskin icindeki eklentilerden birini yukledim telefona restart verdim telefon redmi yazisinda takili kaldi yeni rom yuklemek istedim yukleyemedim arti bide bu olaydan sonra twrp ye girdigimde 5 saniye sonra yeniden restart veriyo telefon
telefon modeli...