izzyyy kullanıcısının son içeriği

1. I

Rehber [Android 11/10] OnePlus Modelleri için VoLTE - VoWifi Aktif etme Rootsuz

11.0.3.1 güncellemesini yaptıktan sonra bendeki sorun şu; Turkcell'de vo-wifi ve volte çalışıyor fakat TürkTelekom'da çalışmıyor, ben iki hattıda aktif kullanıyorum ve benim için aynı anda 2 hattında 4.5g aktif kalması önemli çünkü örneğin veri olarak Turkcell seçili iken TürkTelekom hattıma...
  2. I

Rehber OnePlus VoLTE - VoWifi / Oneplus 8 Serisi Desteklenmektedir

Zenex hocam selamlar, öncelikle başını çok ağrıtacağa benziyoruz hakkını helal et :) Egowest hocamın dediği gibi 11.0.3.1 güncellemesini yaptıktan sonra bendeki sorun şu; Turkcell'de vo-wifi ve volte çalışıyor fakat TürkTelekom'da çalışmıyor, ben iki hattıda aktif kullanıyorum ve benim için aynı...
  3. I

Hocam bu başlıkta ilk sayfada belirtilen dosyaları indirip kurduktan sonra, telefonunuzda usb hata ayıklama açık olacak, telefonunuzu - *#801# engineer mode'a alın, telefonu bilgisayara bağlayıp "volte_vowifi_ac_Zenex.bat" dosyasını çalıştırın (yönetici olarak çalıştırmayın!), cmd ekranındaki...
  4. I

Evet hocam dediğin şekilde yapınca oldu, çok sağolasın. Benim gibi İstanbul'un göbeğinde, evinde tüm operatörler 3g olarak bile doğru düzgün çekmeyen, konuşamayan kişiler için özellikle vo-wifi şart, telefonu android 11'e güncellediğimden beri 3-4 gündür vo-wifi ve volte aktif etmek için...
  5. I

Hocam öncelikle paylaşım için teşekkürler. Yanlış bir şey yapmamak adına teyit etmek istiyorum, bu çözümü tam olarak nasıl uyguluyoruz? PDC'de hata aldığım kısma geldiğimde diag portu açıp cihaza shell'den bağlanmış oluyorum ve PDC'yi açtığımda cihazı seçerken hata alıyorum. Tam bu anda...
  6. I

Evet bende driver kaynaklı olmayabileceğini düşünüyorum. Bendeki model 7t Pro McLaren Edition (5g olan değil). Çözüm bulan olursa ve paylaşırsa bende çok memnun olurum.
  7. I

Başlıktaki yöntemi denedim ve bu noktaya gelebildim zaten, yoksa dediğiniz gibi eskiden olduğu gibi *#801# zaten çalışmıyor artık. Sorun başlıktaki yöntemi uygularken son aşama olan PDC açtığımda telefonu seçerken aldım bu hatayı. Güncel driver yüklemek tabi mantıklı ama google'da basit bir...
  8. I

Merhaba, Bu hatayı bende alıyorum, telefon 7T Pro, nasıl çözebiliriz bu sorunu.
Üst Alt