Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar bugün başıma gelen olay üzerine yazıyorum bunu. Bugün telefonumda uzun zamandır kullandığım bir samsung kulak içi kulaklığı kullanıyordum mikrofonun olduğu kısmındaki yere hafifçe üfledikçe telefonda temasıslık yaptı bende bir sıkıntı oluşup olşumadığı hakkında başka telefonda da...
Merhabalar ben oyun oynarken oyun hızlandırıcı bir hata verdi ve kendiliğinden silinde zaten oyun içindede gameturbo nun ek olarak açtığı pencereyi açamıyordum o uygulamada sorun var nasıl düzgün bir şekilde geri getireblirim silindi şuan ve hiçbiryerde bulamıyorum
1585476551
yani güvenlik...
Bugün yaşadığım garip bir olan üzerine yazıyorum. Telefonum %17 şarja geldi ve şarja taktım takar takmaz %19 gösterdi ekrandaki animasyon ve internetten baktığım bir kaç şey kafamı bulandırdı bu konuda bilgi sahibi olan varsa lütfen yardımcı olsun kafamda deli sorular (telefonun bataryası...
Öncelikle selamlar herkesin kafasında oluşmuştur bu tür sorular telefonun bataryası hakkında benimde aklıma takılan bir mesele var lütfen yardımcı olun.
Ben Redmi Note 8 kullanıcısıyım ve dün telefonu şarj ederken küçük kardeşim telefonu %50 lerdeyken şarjdan çekmiş ben 10-15 dakika sonra fark...