Izzy kullanıcısının son içeriği

1. I

Yardım Telefon kulaklığındaki temasızlık

Merhabalar bugün başıma gelen olay üzerine yazıyorum bunu. Bugün telefonumda uzun zamandır kullandığım bir samsung kulak içi kulaklığı kullanıyordum mikrofonun olduğu kısmındaki yere hafifçe üfledikçe telefonda temasıslık yaptı bende bir sıkıntı oluşup olşumadığı hakkında başka telefonda da...
  2. I

Yardım Xiaomi Uygulama

Merhabalar ben oyun oynarken oyun hızlandırıcı bir hata verdi ve kendiliğinden silinde zaten oyun içindede gameturbo nun ek olarak açtığı pencereyi açamıyordum o uygulamada sorun var nasıl düzgün bir şekilde geri getireblirim silindi şuan ve hiçbiryerde bulamıyorum 1585476551 yani güvenlik...
  3. I

Soru Batarya hakkında

Bugün yaşadığım garip bir olan üzerine yazıyorum. Telefonum %17 şarja geldi ve şarja taktım takar takmaz %19 gösterdi ekrandaki animasyon ve internetten baktığım bir kaç şey kafamı bulandırdı bu konuda bilgi sahibi olan varsa lütfen yardımcı olsun kafamda deli sorular (telefonun bataryası...
  4. I

Yardım Telefon şarjı

Merhabalar ben telefonu şarj edicekken şarj %17 idi tam şarjı taktigimda ekrandaki o animasyonda %19 yazdı anında bataryada bir sorun olusur mu?
  5. I

Yardım Telefon Bataryası Hakkında

Öncelikle selamlar herkesin kafasında oluşmuştur bu tür sorular telefonun bataryası hakkında benimde aklıma takılan bir mesele var lütfen yardımcı olun. Ben Redmi Note 8 kullanıcısıyım ve dün telefonu şarj ederken küçük kardeşim telefonu %50 lerdeyken şarjdan çekmiş ben 10-15 dakika sonra fark...
  6. I

Soru Şarj Meselesi

Mi band 4 e yeni aldım daha ilk defa şarj ettim fakat gece uyuya kaldigimdan sabaha kadar şarjda kalmış herhangi bir sorun olurmu ? Çok endişelendim
Üst Alt