izzetunver kullanıcısının son içeriği

1. I

Haber Mi note 10 un kamerası zoom özellikleri

https://www.webtekno.com/xiaomi-mi-note-10-yakinlastirma-sorunu-cozumu-h80243.html
  2. I

Soru Neden EU Beta Rom kullanıyorum

Teşekkürler hocam
  3. I

Soru Neden EU Beta Rom kullanıyorum

Arkadaşlar kolay gelsin. Mi 9 se eu beta 9.10.17 yüklü ve 9.10.31 e geçmek istiyorum. telefonumda magisk ve twrp yüklü. Yeni olduğum için bu konuda bilgi sahibi değilim. Nasıl yapabilirim ? Yardımlarınız için teşekkürler...
  4. I

MIUI 11 Mi 9 SE - Xiaomi.eu MIUI 11 v9.10.24 Beta

https:// www.androidfilehost.com/?w=files&flid=300931
  5. I

Yardım mi 9 se MİUİ11 beta mı stabil mi?

İlginize teşekkür ederim hocam...
  6. I

Yardım mi 9 se MİUİ11 beta mı stabil mi?

(mi 9 se) miui11 9.10.17 deyim. 9.10.24 beta mı kurayım. yoksa miui stabile mi geçeyim. Performans ve pil açısından. Teşekkür ederim.
  7. I

Yardım Mi9Se MIUI 11 güncelleme sorunu

hayırlı cumalar 9.10.24 ile 9.10.17 farkı nedir ? eu için stabil çıktı mı ?
  8. I

Mod Status Bar XL (MIUI 9) Durum Çubuğu Saat & Pil & Şebeke adı boyutları büyütme

İnşallah hocam benim gibi gözü bozuk olanlardan bol dua alırsın vesselam...
  9. I

Mod Status Bar XL (MIUI 9) Durum Çubuğu Saat & Pil & Şebeke adı boyutları büyütme

Hocam merhaba ; Bu status barXL yi miui 11 de kullanabiliyormuyuz hocam pil ve şebeke yazısı için ? 4.5g yazısını şebekenin üzerinden yana alıp nasıl daha büyük nasıl yapabilirim ? teşekkürler hocam...
  10. I

MIUI 11 MIUI 11 2.ETAP Dağıtılmaya başladı, (Güncel)

Eyvallah hocam denerim... 1571830899 şebeke çekimin üstündeki 4.5g yi nasıl yana alırım gözün rahat görebilmesi için?
  11. I

MIUI 11 MIUI 11 2.ETAP Dağıtılmaya başladı, (Güncel)

1571828902 Hocam merhaba; Benim mi 9 se de sebeke göstergesinin üstünde minicik 4,5g yazıyor, sende yanda kocaman. Bunu nereden ayarlayabilirim. Birde pil yüzdesi daha büyütülebiliyor mu ?Teşekkürler... Yardımcı olabilecek arkadaş var mı? Yardımcı olabilecek var mı ?
  12. I

Yardım Mi 9 SE almak istiyorum

Sağol hocam ilgine teşekkür ederim...
  13. I

Eyvallah hocam...
  14. I

Hocam mi 9t çok büyük. Mi 9 se tam bana göre, malum yolla istemiyorum. Şebeke,... problemi çok oluyor. Ondan dolayı ithalat yoluyla kayıtlı arıyorum. Yinede teşekkürler...
  15. I

Merhaba arkadaşlar. Repair yapılmamış resmi kayıtlı mi 9 se 64 veya 128 nereden uyguna alabilirim ? Evofone ve cepport fiyatlar 3400 gibi... Yardımınız için teşekkürler.
Üst Alt