izolluofficial02 kullanıcısının son içeriği

1. izolluofficial02

Soru Mi 10 Endonezya sim 2 çalışmıyor

Merhaba arkadaşlar mi 10 cihaz için Endonezya rom yüklemeyi düşünüyorum ama sim 2 çalışmıyormuş bu sorunu çözmenin bir yolu var mı? Yardımcı olursanız sevinirim
  2. izolluofficial02

MIUI 12 Mi 10 - Endonezya Kararlı Rom V12.2.5.0.RJBIDXM [ Android 11] İndirme Bağlantıları

Hocam neden böyle bir sorun var bende denedim sim 2 görmedi
  3. izolluofficial02

MIUI 12.5 MIUI 12.5 | KURTOGLU- Razer v2.1 Redmi Note 9 Pro JOYEUSE Özel - Kendi Düzenlemem - Videolu Detaylı Açıklama

Daha önce beğenmiştim şimdi daha güzel olmuş YouTube kanalından sizi takip ediyorum şuan pulse kullanıyorum oda çok iyi
  4. izolluofficial02

Rom KURTOGLU- v2 Pulse 12.3.1 Modified - Kendi Düzenlemem - Videolu Anlatım - Joyeuse Özel

Evet son sürüm olanı tamam bunada bir bakın ona göre geçiş yaparım teşekkürler hocam
  5. izolluofficial02

Rom KURTOGLU- v2 Pulse 12.3.1 Modified - Kendi Düzenlemem - Videolu Anlatım - Joyeuse Özel

Hocam pulse romda bu sıkıntı olmaya başladı kullanılan veri göstermiyor sizin düzenlemeniz olan değil orijinal pulse acaba bunun bir çözümü var mı
  6. izolluofficial02

Yardım Termux ile sistem uygulaması yapma

Merhaba değerli Forum üyeleri termux ile istediğimiz bir uygulamayı sistem uygulaması nasıl yapabilirim
  7. izolluofficial02

Hocam elinize sağlık ben daha önce kurdum romu siz düzenlemeden önce ben şimdi hazırda kurulu olan rom üzerinde reklamları nasıl kapatabilirim bu yolu bizede gösterirseniz çok iyi olur şimdiden teşekkürler
Üst Alt