Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar mi 10 cihaz için Endonezya rom yüklemeyi düşünüyorum ama sim 2 çalışmıyormuş bu sorunu çözmenin bir yolu var mı? Yardımcı olursanız sevinirim
Merhaba değerli Forum üyeleri redmi note 9 pro cihaz pulse rom kullanıyorum güvenlik uygulaması için farklı bir sürüm yüklüyorum cihazı yeniden başlatınca tekrar eski sürüm geliyor bunun bir çözümü var mı ?
Merhaba arkadaşlar note 9 pro joyeuse ADB minimal üzerinden twrp yükledim başarılı bir şekilde yüklendi twrp modunda başlat dedim redmi yazısında kaldı sonra tekrardan cihazı açtım twrp yüklenmemişti
Merhaba redmi note 8 bazen ekran üst yardımcı menü yani durum çubuğundaki simgeler kendiliğinden büyüyor karanlık mod gri oluyor yeniden başlatınca düzeliyor çözüm nedir ?
Merhaba redmi note 8 daha önce böyle sorun yoktu bugün böyle oldu Instagram durmadan arka planda kamera kullanıyor çözüm nedir kamera kullanma iznini kapattım yine çözüm olmadı şimdiden teşekkürler