izolluofficial02 kullanıcısının son içeriği

1. izolluofficial02

Soru Mi 10 Endonezya sim 2 çalışmıyor

Merhaba arkadaşlar mi 10 cihaz için Endonezya rom yüklemeyi düşünüyorum ama sim 2 çalışmıyormuş bu sorunu çözmenin bir yolu var mı? Yardımcı olursanız sevinirim
  2. izolluofficial02

Yardım Termux ile sistem uygulaması yapma

Merhaba değerli Forum üyeleri termux ile istediğimiz bir uygulamayı sistem uygulaması nasıl yapabilirim
  3. izolluofficial02

Yardım Güvenlik uygulaması

Merhaba değerli Forum üyeleri redmi note 9 pro cihaz pulse rom kullanıyorum güvenlik uygulaması için farklı bir sürüm yüklüyorum cihazı yeniden başlatınca tekrar eski sürüm geliyor bunun bir çözümü var mı ?
  4. izolluofficial02

Yardım Note 9 pro rom öneri

Merhaba MIUI TÜRKİYE redmi note 9 pro için MIUI tabanlı custom rom önerilerinizi bekliyorum şarj durumu iyi olsun yeterli
  5. izolluofficial02

Yeni çıkan rom deneyen oldu mu ?

#MIUI #EU #Miui #PORT #Q #Miatoll Xiaomi EU 21.3.25 PORT ~ Miatoll Android: 10 Build Date: 26.03.2021 Maintainer: @SakhatLonda Downloads: • ROM • Vendor Flash 0602 Changelog: • XiaomiEU changes Bugs: • USB Debugging if enforcing (flash permissiver if u need it) Notes: • READ THESE...
  6. izolluofficial02

Soru Note 9 pro android 11 çıktı mı ??

Merhaba değerli MIUI TÜRKİYE grubu redmi note 9 pro android 11 çıktı mı?
  7. izolluofficial02

Soru Resmi Note 9 Pro En Iyi Custom Rom

Merhaba MIUI TÜRKİYE ailesi redmi note 9 pro için en iyi custom rom hangisidir ?
  8. izolluofficial02

Yardım Redmi note 9 pro joyeuse

Merhaba arkadaşlar note 9 pro joyeuse ADB minimal üzerinden twrp yükledim başarılı bir şekilde yüklendi twrp modunda başlat dedim redmi yazısında kaldı sonra tekrardan cihazı açtım twrp yüklenmemişti
  9. izolluofficial02

Yardım Ara şarj cihaza zarar verirmi

Merhaba arkadaşlar redmi note 9 pro kullanıcısıyım ara şarj cihaza zarar verirmi ara şarj yapmak zorunda kalıyorum bazen şimdiden teşekkürler ☺️
  10. izolluofficial02

Soru Redmi note 9 pro 33w şarj cihazı destekliyormu

Merhaba arkadaşlar redmi note 9 pro 33w şarj cihazı destekliyormu acaba
  11. izolluofficial02

Yardım Kamera hatası

Merhaba arkadaşlar redmi note 9 pro kamera ile video çekemiyorum kayıt yapmıyor çözüm var mı ?
  12. izolluofficial02

Soru Günde kaç defa şarj ediyorsunuz

Merhaba arkadaşlar telefolarınızı günde kaç defa şarj ediyorsunuz
  13. izolluofficial02

Çözüldü Şarj etme kriterleri

Merhaba arkadaşlar cihazı %30'da şarja takıp %80 veya %90'da şarjdan almak bataryaya zarar verir mi ? Önerilerinizi bekliyorum
  14. izolluofficial02

Yardım Note 8 ekran sorunu

Merhaba redmi note 8 bazen ekran üst yardımcı menü yani durum çubuğundaki simgeler kendiliğinden büyüyor karanlık mod gri oluyor yeniden başlatınca düzeliyor çözüm nedir ?
  15. izolluofficial02

Yardım Instagram arka plan kamera kullanma sorunu

Merhaba redmi note 8 daha önce böyle sorun yoktu bugün böyle oldu Instagram durmadan arka planda kamera kullanıyor çözüm nedir kamera kullanma iznini kapattım yine çözüm olmadı şimdiden teşekkürler
Üst Alt