Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar Endonezya MIUI 13.0.7 kullanıyorum fakat hafif takılmalar mevcut en stabil çalışan sorunsuz kamera ve şarj sorunu olmayan rom Hangisi acil bekliyorum mesajlarınızı görünce es geçmeyin
Redmi Note 10 Pro global olan cihazıma miui 13 Endonezya romu kurmuştum kurulumdan sonra cihaz sürekli yeniden başladı bunun sebebini araştırınca modem dosyasının flashlanacağını öğrendim ve bir tane YouTube'dan bir kişinin redmi Note 10 Pro cihaza modem dosyası paylaştığını gördüm ve uyguladım...
Redmi Note 10 Pro cihazıma rom yükledim fakat cihaz main menüde kalıyor reboot yapıyorum tekrae başlıyor ve aynı şekilde kalıyor main menüde aşağıda kırmızı yazıda nv data yazıyor
Cihazımı güncellemek yada rom değiştirmek istiyorum IMEI silinmeden nasıl yapicagim normalde bende redmi Note 8 Pro yurt dışı cihaz vardı mi flashla romlar arasında geçiş yapabiliyordum imei ama bu redmi Note 10 proda sorun biraz farklı gibi modem dosyası muahbebti var anlamıyorum birisi bana...
REDMİ NOTE 10 PRO CİHAZA SAHİBİM BOOTLOADER KİLİDİ AÇIK IMEI KAYITLI FAKAT YAZİLİMİ EU VE DÜŞÜK VERSİYON TELEFONDA TAKILMALAR MEYDANA GELİYOR ENDONEZYA ROM ATMAYİ DÜŞÜNÜYORUM BU CİHAZA IMEI SİLİNMEDEN HATASIZ NASIL ROM YÜKLEYEBİLİRİM NOT: IMEI YAZILIMLA YÜKLENDİ ARKADAŞLAR YARDIMCI OLURMUSUNUZ...
Selam Yazılımcı vb bilgili arkadaşlar bana yardımcı olabilirmi kaç gündür çözemedigim bir sorunla karşınızdayım Redmi Note 8 Pro kullanıyorum MIUI-12.0.8 Kullanıyordum ve sorun yoktu MIUI-12.5.1 geldi güncelledim güncelledikten sonra üstüne hard reset attım ve arama kısmına #*06# yaptığımda IMEI...
Selam Yazılımcı vb bilgili arkadaşlar bana yardımcı olabilirmi kaç gündür çözemedigim bir sorunla karşınızdayım Redmi Note 8 Pro kullanıyorum MIUI-12.0.8 Kullanıyordum ve sorun yoktu MIUI-12.5.1 geldi güncelledim güncelledikten sonra üstüne hard reset attım ve arama kısmına #*06# yaptığımda IMEI...
Merhabalar yaklaşık 1 hafta önce redmi note 8 pro modeli cihaz almıştım bootloader kiliti açılması için 168 süre verilmişti 168 saati doldurduktan sonra 408 saat verdi ve ben verilen 168 süre içerisinde telefona sistem guncellemesi geldi (yazılım) telefonu guncelledim sizce 408 saate çıkmasının...