itr1stian kullanıcısının son içeriği

1. I

Soru MIUIGPT Botu ile Artık Daha Hızlı Cevaplar Alabilirsiniz

Custom ROM yükledikten sonra WIFI ve SIM çalışmıyor. Bunu nasıl çözebilirim?
  2. I

Yardım Custom romda WIFI ve SIM çalışmıyor

Redmi Note 8 Telefonuma ArrowOs A13.1 yükledim ve WIFI ile SIM hizmetlerini kullanamadığımı farkettim.Diğer bir forumda MIUI 12.0.1.0 Global yükleyip sonrasında ArrowOs'u kurarsam sorunun düzeleceğini gördüm ve denedim. MIUI'da SIM çalışıyordu fakat ArrowOs'u tekrar flashladığımda SIM hizmeti...
  3. I

Soru Redmi Note 13 Pro 5G Cihaza Nasıl Magisk Yükleyebilirim

Bir güncelleme için 2500TL vermek ne kadar mantıklı bilmiyorum fakat karar sizin.
  4. I

Rom Redmi Note 8 oyunlar için custom rom önerisi

ArrowOS A13.1'i yükledim wifi çalışmadı ve sim kartı görmedi pixel experience'in de wifi ve dokunmatik sorunları vardı crDroid düşünüyorum şuan ne diyorsunuz?
  5. I

Onda da türkiyede çok az yetkili hesap var çok az olunca ona göre de fiyatı çok oluyor malesef.
  6. I

Redmi note 8 oyunlar için custom rom önerisi

Merhabalar ben Redmi Note 8 (gingko) kullanıyorum şuan offical11.0.7.0 Endonezya sürümünü kullanıyorum.Diğer sürümlere göre optimizasyon sorunları yok fakat oyunlarda kasma,takılma vs. sorunlarım oluyor.GPS devre dışı kalması,cihazın isminin Google vs. yerlerde değişmesi,kapalıyken şarj almaması...
  7. I

Soru Redmi Note 11 Tr romdan Global rom nasıl geçerim?

İstersen halil.halil2000 hocamın da dediği gibi recovery rom indirebilirsin fakat beğenmezsen geri dönüş yapamazsın ve şuan hyperos'a geçmeni tavsiye etmiyorum global yerine endonezya sürümünü bekleyin (optimizasyon pil vs. sorunlar yaşamamanız için) onun dışında geliştirici seçeneklerinden OEM...
  8. I

Evet haklısınız onun için hesap kiralama vs. gerekir onun da telefondan çok masrafı var.
  9. I

Şimdi size TWRP ile flashlayın desem bl kapalı. Buradan sonrası beni aşar eğer uyumuyorsa H.kadioglu hocam baksın malesef benden bu kadar ;(
  10. I

Bunu güncelleme sırasında yapmıyorsunuz değil mi? çünkü hata onu gösteriyor.
  11. I

Bootloader kilidini ayarlardaki geliştirici seçenekleri kısmından bilgisayar yardımıyla açmanız gerekiyor ve 1 hafta beklemeniz gerekiyor.
  12. I

Yardım Redmi Note 8 67 Watt Şarj Aleti Orjinal mi?

Şarj aleti ya orjinal yada orjinaline aşırı benzetilmiş sembol dizimine ve "Designed by Xiaomi" yazısına bakmasaydım orjinal diyecektim fakat %100 emin değilim ve ayrıyeten Redmi Note 8 Maksimum 18W hızlı şarj destekliyor.Eski telefonumu 67W kullanarak yanlışlıkla patlattım. Herhangi bir Xiaomi...
  13. I

Soru Fabrika ayarlarına döndürme

custom rom kullanmıyorsanız IMEI gitmez ama TWRP kullanmanız önerimdir.
  14. I

Rom Redmi Note 8 oyunlar için custom rom önerisi

Merhabalar ben Redmi Note 8 (gingko) kullanıyorum şuan offical11.0.7.0 Endonezya sürümünü kullanıyorum.Diğer sürümlere göre optimizasyon sorunları yok fakat oyunlarda kasma,takılma vs. sorunlarım oluyor.GPS devre dışı kalması,cihazın isminin Google vs. yerlerde değişmesi,kapalıyken şarj almaması...
Üst Alt