isyanet kullanıcısının son içeriği

1. I

Yardım Redmi Note 8 brick oldu

Bu cihaz için onarım yapabilecek kimse varmı çöp mü oldu sizce cihaz
  2. I

Servis Hizmeti Xiaomi Tamir ve Servis Hizmetleri

Bende özel mesaj yazdım. Hiç bakmiyorsunuz
  3. I

Yardım Redmi Note 8 brick oldu

Hocam merhabalar ben redmi note 11 pro 4g yurt dışı satın aldım. Mediatek işlemcili olduğu için hemen bl kilidi açılır dediler bir video aracılığıyla bl kildini açtım. Mi flash ile de Endonezya rom attım cihaz açıldı ama şebeke yok IMEI alınamıyor diyor imei numaraları görünmüyor. Sorun ne olabilir.
  4. I

Soru Redmi Note 11 Pro 5G Dimensty

Nereden temin ettiniz hocam bana da çin versiyonu lazım
  5. I

Yardım Rom tavsiyesi

Xiaomi de şu değişti artık eminim önceden ucuz ve iyi cihazlar performansı yüksek cihazlar yapardı maalesef değişti ve kaybediyor. İnfinix i de mağazalar da falan görürseniz bi kurcalayın derim hocam anlatmakla kullanmak bir değil.. şimdiden hayırlı olsun alacağınız cihaz 1642560379
  6. I

Yardım Rom tavsiyesi

İnfinix note 11 pro hocam :) inanılmaz ben şok oldum hiç bu kadarını beklemiyordum. Çok büyük farklar var. 60 Hz de ama sanki 144 Hz mutlaka deneyimleyin derim. 1642559985 Kesinlikle infinix note 11 pro :)
  7. I

Yardım Rom tavsiyesi

Ben değiştirdim hocam iyi ki de yapmışım müthiş memnunum yeni cihazımdan
  8. I

Yardım Rom tavsiyesi

Hocam nerelerdesiniz değiştirdiniz mi cihazı
  9. I

Yardım Rom tavsiyesi

Hocam bir de a11 ve a12 de pil tasarrufu modunda bildirim gelince telefon titreşim yapmıyor bunun için de herhangi bir modül var mıdır bildiğiniz ?
  10. I

Yardım Rom tavsiyesi

Eksikleri var hocam daha önce de dediğim gibi ciddi düzenlemeler lazım şayet yapılabilirse o zaman geçerim. Şimdilik oturmasını beklemek lazım.
  11. I

Yardım Rom tavsiyesi

APK kurdum ben hocam sorun yoktu YouTube vanced vs bayağı APK uygulaması kurdum. Sorunsuz çalışıyordu a12 de
  12. I

Yardım Rom tavsiyesi

A12 kurmadıysanız daha önce twrp kurulum sonrası çalışmıyor hocam bilginiz olsun. Tekrar twrp kurmanız lazım 3.5.1 de kabul etmiyor. Son sürümü kurmanız lazım bilginiz olsun
  13. I

Yardım Rom tavsiyesi

Teşekkürler hocam
  14. I

Yardım Rom tavsiyesi

Hocam telegram da Modded Pixel Launcher update v10 is bunu yükleyerek kapatılabildiğini söyleyenler var bilginiz var mı
Üst Alt