Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam merhabalar ben redmi note 11 pro 4g yurt dışı satın aldım. Mediatek işlemcili olduğu için hemen bl kilidi açılır dediler bir video aracılığıyla bl kildini açtım. Mi flash ile de Endonezya rom attım cihaz açıldı ama şebeke yok IMEI alınamıyor diyor imei numaraları görünmüyor. Sorun ne olabilir.
Xiaomi de şu değişti artık eminim önceden ucuz ve iyi cihazlar performansı yüksek cihazlar yapardı maalesef değişti ve kaybediyor. İnfinix i de mağazalar da falan görürseniz bi kurcalayın derim hocam anlatmakla kullanmak bir değil.. şimdiden hayırlı olsun alacağınız cihaz
1642560379
İnfinix note 11 pro hocam :) inanılmaz ben şok oldum hiç bu kadarını beklemiyordum. Çok büyük farklar var. 60 Hz de ama sanki 144 Hz mutlaka deneyimleyin derim.
1642559985
Kesinlikle infinix note 11 pro :)
A12 kurmadıysanız daha önce twrp kurulum sonrası çalışmıyor hocam bilginiz olsun. Tekrar twrp kurmanız lazım 3.5.1 de kabul etmiyor. Son sürümü kurmanız lazım bilginiz olsun