isyanet kullanıcısının son içeriği

1. I

Araçlar Arka plan da çalışan

Arkadaşlar merhaba Telefon henüz 1 haftalık ve inanılmaz deredece arka planda çalışan uygulama ve pil tüketimi var. Yardımcı olur musunuz lütfen
  2. I

Satış Mi note 10 lite cihazımı satmak istiyorum.

İlgilenenler özelden ulaşıp bilgi alabilir. 2 aylık cihaz kayıtlı çiziksiz 128 GB hafıza 6 GB ram deri kılıfı mevcut. Kutulu ve orjinal hızlı şarjı ve iğnesi mevcut. Hepsi verilecektir. Alana şimdiden hayırlı olsun.
  3. I

Soru Rom yükleme

Arkadaşlar herkese merhaba. Öncelikle forumda araştırıp ondan sonra konu açtım fakat istediğimi bulamadım. Benim sizlere birkaç sorum olacak. Ben mi note 10 kullanıcısıyım telefonuma IMEI işlemi yapıldı. Twrp de yüklü ben miui 12 yüklemek istiyorum. Şuan global kararlı rom yüklü ben miui 12 den...
  4. I

Yardım Tema sorunu

Herkese merhabalar.. ben ekteki temanın bildirim çubuğunu değiştirmek istiyorum. Kişileştir bölümünden çok rahat değişiyor ama kilit ekranı ve kilit ekranında ki ikonlar vs de değişiyor. Bildirim çubuğunu kilit ekranını bozmadan değiştirmenin bir yolu yok mu? Yardımlarınız için tşk ederim. Bu...
  5. I

Haber Mi Max 2 MIUI 9.6.3.0 Global kararlı Güncellemesi Geldi

Emeğiniz için tşkler hocam :)
  6. I

Haber Mi Max 2 MIUI 9.6.3.0 Global kararlı Güncellemesi Geldi

Maksimum ekran süresi adlı konunuzu 4 gözle bekliyorum :) En kısa sürede umarım paylaşırsınız. İyi çalışmalar hocam
  7. I

Soru Mi Max 2 Oreo Güncellemesi Ne Zaman Gelecek

Yaklaşık 1 hafta önce 9.6.3.0 güncellemesi aldım sanırım 9.6.4.0 güncellemesi de var ve sanırım biz daha değil Eylül sonu Kasım Aralık gibi anca Oreo görürüz gibime geliyor..
  8. I

Soru Mi Max 2'ye güncelleme ne zaman gelir?

Hocama katılıyorum çok tasarruf Edip kullanırsanız en çok 12 13 saat civarı ekran süresi alınabilir. Çok şekilde denedim hiç 15 saat görmedim.
  9. I

Rom Epic_Rom_MI MAX 2_MIUI9_8.2.8_Global_7.1 By Escobar1945

Ahh Keşke Şu Muhabbetlerden Anlayabilseydim De Şu Romu Kurabilseydim :))
  10. I

Çözüldü Mi max 2 şarj sorunu

Mi flash ile hallettim kardeşim tşk ederim. Eski performansına yavaş yavaş geri dönüyor oturur zamanla
  11. I

Tamam kardeşim bilgi veririm. Telefon uyku modunda çok şarj harcıyor ve ekran süresi 14 15 saat iken şuan 10 saati zor görüyor sürekli de pil tasarrufunda eski sürüme geçince sonuçları paylaşırım
  12. I

Teşekkür ederim ilginiz için telefon ayarları ile alakalı çok şey denedim orijinal tema kullanıyorum bazı temalar da bildirim sıkıntısı yaşanabiliyor biliyorum. Evet forum da biraz dolaştım okudum miflash ile yapılabilir diye yazılmış ancak nereden bulabilirim bilgisayara mı kurmam gerekir...
  13. I

Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba.. Yaklaşık 2 ay önce aldığım mi max 2 cihazımdan 1 hafta öncesine kadar çok memnundum hala da memnun sayılırım fakat telefon elime ilk geçtiğinden beri güncelleme gelmesine rağmen güncellememiştim. Miui 9.2.1.0 global kararlı güncellemesini kurmaya karar...
  14. I

Rehber Mi Max 2 BL Kilidi Açma + Twrp + Root + Global ve Xiaomi .EU Rom Yükleme

Herkese merhabalar arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce mi max 2 alarak aranıza katıldım:) gayet memnunum fakat şarj konusunda biraz sıkıntılarım var yaklaşık 10 gündür özellikle de GLOBAL 9.2.1.0 kararlı güncellemesini kurduktan sonra şarj tüketimi konusunda hızlanma var. Bundan önceki sürüme geçmek...
  15. I

İnceleme Buyrun Ekran süresine.

Arka Planda Çalışan Uygulamaların Kapatılması İle Alakalı Biraz Bilgi Verir Misiniz Hocam ? Hangisini Kapatmalı Ve Hangi Şekilde Kapatmalı Çok Bilgi Sahibi Değilim O Yüzden Bu Şekilde Soruyorum Kusura Bakmayın
Üst Alt