işteobenim0637 kullanıcısının son içeriği

1. I

Rehber Redmi 7 / 7A - Magisk ile Root

s.a kardeş hangi romu kurdunda uygun bootu alalım söylermisin ben bitürlü edemedim yardım et 1581195355 twrp ile flashlaşlarken boottan cep acılmıyor nasıl yaptıgını vede hangi romu kullanıyorsun ona göre boot edelim ben biyerde mutlaka yanlış yapıyorum rica ediyorum söylermisin
  2. I

Yardım Redmi 7A Root olmuyor ?

Evet benim yapmadığım denemedigi kalmadı robot olmuyor
  3. I

Yardım redmi 7a root yardım edin

Soru işareti var
  4. I

bütün sürümlerini denedim kardeş olmuyor bir kaç kişininkide olmamış youtubedede dorodürüs yok nasıl birşey anlamadım 1575126025 kurdum ne yaptıysam olmadı
  5. I

evet kurdum ama olmuyor zaten oldu diyenede innanmıyorum ne yaptıysam olmadı
  6. I

,ne yaptıysam yükleyemedim 1574533631 aslında hata almıyorum normal bir şekilde yüklüyorum ama ekrana gelmiyor yeni rommu kurmam gerekir kimse yardımcı olmuyor
  7. I

özür dilerim ben forumda yeniyim nasıl oldugunu bilmiyorum kusura bakmayın
  8. I

s.a Ne yaparsam yapayım Magisk-v20.1.zip yüklenmiyor.Bootloader kilidi açık.Usb hata ayıklama açık.OEM zaten açık diyor ama silik duruyor malesef.Ve bir türlü rootlayamadım bu cihazı bilen varsa yardı edin arkadaşlar Redmi 7a TWRP [Wzsx150][UNOFFICIAL] bunuda yükledim ama olmuyor
  9. I

Recovery Redmi 7 TWRP [Wzsx150][UNOFFICIAL]

s.a cümleten hayırlı geceler bu paylaşım bu anlatım acaba redmi 7/A için geçerlimidir onu merak ediyorum redmi 7 yazılı ama 7/A içinde gecerlimidir cevap yazarsanız sevinirim
  10. I

Recovery Redmi 7A - Twrp 3.3.1-1003 Tek Tuş Yükleme Aracı

s.a kafam kariştı şimdi ben redmi 7a bunu yüklersem acmazmı arkadaşın yazdıgını okudum tereddüdte kaldım ne yapmam lazım yardımcı olurmusunuz cevap verirmisiniz TWRP-3.3.1-1003-REDMI7A-By.TRabZonLu
Üst Alt