Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
s.a kardeş hangi romu kurdunda uygun bootu alalım söylermisin ben bitürlü edemedim yardım et
1581195355
twrp ile flashlaşlarken boottan cep acılmıyor nasıl yaptıgını vede hangi romu kullanıyorsun ona göre boot edelim ben biyerde mutlaka yanlış yapıyorum rica ediyorum söylermisin
bütün sürümlerini denedim kardeş olmuyor bir kaç kişininkide olmamış youtubedede dorodürüs yok nasıl birşey anlamadım
1575126025
kurdum ne yaptıysam olmadı
,ne yaptıysam yükleyemedim
1574533631
aslında hata almıyorum normal bir şekilde yüklüyorum ama ekrana gelmiyor yeni rommu kurmam gerekir kimse yardımcı olmuyor
s.a Ne yaparsam yapayım Magisk-v20.1.zip yüklenmiyor.Bootloader kilidi açık.Usb hata ayıklama açık.OEM zaten açık diyor ama silik duruyor malesef.Ve bir türlü rootlayamadım bu cihazı bilen varsa yardı edin arkadaşlar Redmi 7a TWRP [Wzsx150][UNOFFICIAL] bunuda yükledim ama olmuyor
s.a cümleten hayırlı geceler bu paylaşım bu anlatım acaba redmi 7/A için geçerlimidir onu merak ediyorum redmi 7 yazılı ama 7/A içinde gecerlimidir cevap yazarsanız sevinirim
s.a kafam kariştı şimdi ben redmi 7a bunu yüklersem acmazmı arkadaşın yazdıgını okudum tereddüdte kaldım ne yapmam lazım yardımcı olurmusunuz cevap verirmisiniz TWRP-3.3.1-1003-REDMI7A-By.TRabZonLu