Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaslar miui 11 globale geçtim şarjı su gibi içiyor %30 dan sonra tel kapaniyror o derece kötüleşti sizce hangi romu kullanmaliyim öneriniz varmi akici olmasida benim icin ön planda hiz ve batarya
telefonu 8.1 den 7.1 e geçirmöeye çalıştım 5 wipe yapıp orangefoxtan sistemi attım şuan telefon mi yazısı geliyor 15 saniye duruyor kapanıp tekrar açılıyor hep böyle tekrar ediyor
arkadaşlar forumda aradım fakat buna benzer konu bulamadım miui 10 dan 9 a dönmek istiyorum romu indirdim recovery olanını orengefox üzerinden flaslamayı düşünüyorum imei gitme durumu olurmu veya sürüm düşeceğim için ekstra yapmam gereken bişi varmı yardımcı olursanız sevinirim
MiuiPro
reisler bu işlerde daha yeniyim dün mıuıeu rom yükledim memnunum ama mıuıpro romunuda çok istiyordum
mıuıpro paralı falan yazmışlar aklım baya karıştı ben bi site buldum redmi 5 plus için bi bakarmınız en üsttekini indirip kursam
sıkıntı olurmu veya güncelmi
reis bunu tek indiremiyomuyuz ya dediklerinizi yaptım indire bastım 1.5GB rom dosyası
1565863921
tamam hallettim ya çok karışık bu mıuı sayfaları ben önceden samsung s3 e yüklüyordum rom ama çok basitti şimdi yanlış bişeyle yapmak istemiyorum :D
vay be baya karışık ben aosp roma geçerken dahiliye de atıcam dimi
1565863052
https://forum.miuiturkiye.net/konu/durum-cubugundaki-saati-ortaya-alma-miui-9-10.38654/
reis b u konudaki işlem bana olur dimi şimdi rom attık ya