issogl kullanıcısının son içeriği

1. issogl

Yardım Sarji en uzun giden rom redmi 5 plus

Arkadaslar miui 11 globale geçtim şarjı su gibi içiyor %30 dan sonra tel kapaniyror o derece kötüleşti sizce hangi romu kullanmaliyim öneriniz varmi akici olmasida benim icin ön planda hiz ve batarya
  2. issogl

Yardım lütfen yardım edin

telefonu 8.1 den 7.1 e geçirmöeye çalıştım 5 wipe yapıp orangefoxtan sistemi attım şuan telefon mi yazısı geliyor 15 saniye duruyor kapanıp tekrar açılıyor hep böyle tekrar ediyor
  3. issogl

Çözüldü Miui 10 dan 9 a dönme recovery ile

arkadaşlar forumda aradım fakat buna benzer konu bulamadım miui 10 dan 9 a dönmek istiyorum romu indirdim recovery olanını orengefox üzerinden flaslamayı düşünüyorum imei gitme durumu olurmu veya sürüm düşeceğim için ekstra yapmam gereken bişi varmı yardımcı olursanız sevinirim
  4. issogl

Çözüldü MIUI 11 YÜKLEMEYE ÇALIŞIYORUM YARDIM

beyler bende redmi 5 plus var mıuı 11 yüklicem şuan bl kilidi açık ve içinde eu rom yüklü orangefox ile nasıl yüklicem nolur yardım edin
  5. issogl

Soru Xiaomi.EU Rom da Gelen Çağrılar için Profil Videosu Sorunsalı

aynen büyük ihtimalle rom ile alakalı
  6. issogl

Mod Durum Çubuğundaki Saati Ortaya Alma MIUI 9/10

beyler pil yüzdesi solda olacağına sağda
  7. issogl

Rehber [MIUI10] [8.0-9.0] Dolby Digital Plus

hocam magiskden busyboxu yükle diyorum magisk durduruldu oluyor
  8. issogl

Soru Dolby atmos , digital plus ve viper farkı

Reis redmi 5 plus icin dolby atmos konusunu atarmisin yada nasıl yapacam Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. issogl

Rehber MiuiPro Rom Ekibine Nasıl Bağış Yapılır

hocam ininal kartla oluyorm
  10. issogl

Yardım R5+ İçin MIUIPRO

MiuiPro reisler bu işlerde daha yeniyim dün mıuıeu rom yükledim memnunum ama mıuıpro romunuda çok istiyordum mıuıpro paralı falan yazmışlar aklım baya karıştı ben bi site buldum redmi 5 plus için bi bakarmınız en üsttekini indirip kursam sıkıntı olurmu veya güncelmi
  11. issogl

Rom Miui Pro 9.6.14 Pie (Redmi 5 Plus için) Rom

MiuiPro reis şu siteye bi bakarmısın redmi 5plus için
  12. issogl

Mod Durum Çubuğundaki Saati Ortaya Alma MIUI 9/10

reisler bunu nasıl indiriyoruz ya
  13. issogl

Çözüldü Redmi 5 Plus Twrp ve root yardımcı olursanız sevinirim

reis bunu tek indiremiyomuyuz ya dediklerinizi yaptım indire bastım 1.5GB rom dosyası 1565863921 tamam hallettim ya çok karışık bu mıuı sayfaları ben önceden samsung s3 e yüklüyordum rom ama çok basitti şimdi yanlış bişeyle yapmak istemiyorum :D
  14. issogl

Çözüldü Redmi 5 Plus Twrp ve root yardımcı olursanız sevinirim

vay be baya karışık ben aosp roma geçerken dahiliye de atıcam dimi 1565863052 https://forum.miuiturkiye.net/konu/durum-cubugundaki-saati-ortaya-alma-miui-9-10.38654/ reis b u konudaki işlem bana olur dimi şimdi rom attık ya
Üst Alt