isosafags kullanıcısının son içeriği

1. isosafags

Sohbet 🤑ChatGPT PREMIUM GO 12 aylık Bedava alma yöntemi💵

8 Euro para çekmeye calıstı nedense yardımcı olur musunuz
  2. isosafags

Rehber HyperOS Otomatik Bootloader Kilidi Açma Başvurusu Script

hesap eklendi dedikten sonra tekrar kontrol etmenize gerek yok. bilgisayar üzerinden kilit açmayı deneyin kalan süreyi görün
  3. isosafags

Yardım Sorry, couldn"t unlock more devices. hatası

yani 10 senedir xiaomi"nin sayısız model telefonunu kullandım sadece 3 cihaz hakkı çok azmış ya.
  4. isosafags

Yardım Sorry, couldn"t unlock more devices. hatası

bugün başvuru yaptım kaç saat verdiğine bakmak istedim ama bu hatayla karşılaştım. hesabım eski hesap daha önce baska cihazların kilidini açmıştım tam sayıyı hatırlamıyorum ama uzun zamandır herhangi bi hesabın kilidi açmadım by hatayı çözmenin yolu var mı
  5. isosafags

Mod [ROOT] WaEnhancer(WhatsAppPlusMod) - 11.01.2025

Ne numara ile bağlanabiliyorum ne QR ile bağlanabiliyorum bütün modüller aktif ama olmuyor yardım lazım
  6. isosafags

Poco x3 pro telefonuma qr ile bağlanamıyorum bir şeyler ters gitti diyor ne yapabilirim
  7. isosafags

Hocam sizden ricam bu ayarın olduğu kısmı ekran görüntüsü atabilir misiniz ben bulamadım çünkü ve yeni silinen mesajları göremiyorum.
  8. isosafags

başarılı bir şekilde kurulumu tamamladım aktif olarak kullanıyorum ama silinen mesjaları görme seçeneği yok sanırım bunu eklemenin yolu var mı eski modlu wplarda oluyodu
  9. isosafags

Rootsuz cihaz için ne yapabiliriz ya aylardır kullanamıyorum
  10. isosafags

Yardım S23 ultra server kaydı nerde yaptırabilirim

Cihazım global model fiziki çift simli. OneUI 6.1 güncellemesini yaptım server kaydı yaptırmam lazım İstanbul esenler civarında yapan var mı varsa fiyat nedir 70 dolar fiyat aldım o kadar bütçem şuan yok maalesef
  11. isosafags

Yardım Note 13 pro 5g fake rom

Cihazı yeni aldık bunu nasıl kilit açarız açık diyor ama cihaz açılırken kilit simgesi yok
  12. isosafags

Yardım link açarken uygulama ile açmıyor

HyperOs kullanırken böyle bir sorun yoktu ama dün EU rom döndüm linkleri maalesef tarayıcıdan açıyor önceden uygulama yönet varsayılan uygulamalar kısmından bağlantı ekleyip sorun düzeliyordu ama bunda niyeyse eklenmiyor
  13. isosafags

Yardım HyperOS imei atılır mı?

Yarın bootloader kilidi açılacak ve cihaza imei attıracağım şuan miui 14 global sürüm yüklü ama ben eu rom seviyorum kilit açıldıktan sonra eu hyperos kurma düşüncem var imei attırmadan rom atsam sorun yaşar mıyım?
  14. isosafags

Yardım mi8se de android auto yok mu?

eu rom var stabil son sürüm ama android auto yok google playde uygualanma yüklü gözüküyor ayarlarda yok ne yapabilirim
  15. isosafags

Yardım Mi8se android auto yok

Cihazımın bağlantılar kısmında Android otoyu bulamadım Google play'e baktığımda uygulama yüklü gözüküyor ve son sürüme güncelledim cihazında şu an Miui 12 yüklü eu rom yüklü Android oto bir yolu var mı
Üst Alt