isosafags kullanıcısının son içeriği

1. isosafags

Yardım 17 pro nasıl rootlanır

cihazı rootladım ama ne rootlu ne rootsuz banka uygulamalarına giremiyorum maalesef.
  2. isosafags

Yardım 17 pro nasıl rootlanır

bildiğiniz gibi twrp yok bu cihaza. bootlaoder kilidim açık eu rom yüklü (3.0.45.0) sistemi çökertmeden jtag durumuna düşürmeden nasıl rootlayabiliriz? şuan wp giremiyorum kilit açık oldugu için. 2. cihaz olarak bağlanmıyor.
  3. isosafags

Araçlar HyperOS Kilidini Açamayanlar İçin: Milisaniyelik Otomatik Başvuru Botu (GUI)

saat 23.59 da yçalıştırma sebebimiz nedir? saat 19 da başvuru yapılmıyor mu? pyton dosyası ile hep o saatte başvuru yapabiliyordum
  4. isosafags

Rehber TWRP olmadan Magisk ile root atma nasıl yapılır? 2024 - Tüm Xiaomi Cihazlar

eu rom yüklü f6 pro cihazım için bütün işlemleri eksiksiz ve doğru yaptım herhangi bir hata almadım ama root olmadı maalesef. twrp de kuramıuyorum kurunca sadece fastboot kalıyor
  5. isosafags

Yardım Poco F6 Pro android 16 uyumlu twrp arıyorum

cihazım için android 16 uyumlu twrp arıyorum. Android 15 uyumlu kurdum cihaz fastbootta kalıyor
  6. isosafags

Sohbet 🤑ChatGPT PREMIUM GO 12 aylık Bedava alma yöntemi💵

8 Euro para çekmeye calıstı nedense yardımcı olur musunuz
  7. isosafags

Rehber HyperOS Otomatik Bootloader Kilidi Açma Başvurusu Script

hesap eklendi dedikten sonra tekrar kontrol etmenize gerek yok. bilgisayar üzerinden kilit açmayı deneyin kalan süreyi görün
  8. isosafags

Yardım Sorry, couldn"t unlock more devices. hatası

yani 10 senedir xiaomi"nin sayısız model telefonunu kullandım sadece 3 cihaz hakkı çok azmış ya.
  9. isosafags

Yardım Sorry, couldn"t unlock more devices. hatası

bugün başvuru yaptım kaç saat verdiğine bakmak istedim ama bu hatayla karşılaştım. hesabım eski hesap daha önce baska cihazların kilidini açmıştım tam sayıyı hatırlamıyorum ama uzun zamandır herhangi bi hesabın kilidi açmadım by hatayı çözmenin yolu var mı
  10. isosafags

Mod [ROOT] WaEnhancer(WhatsAppPlusMod) + Patreon VIP

Ne numara ile bağlanabiliyorum ne QR ile bağlanabiliyorum bütün modüller aktif ama olmuyor yardım lazım
  11. isosafags

Poco x3 pro telefonuma qr ile bağlanamıyorum bir şeyler ters gitti diyor ne yapabilirim
  12. isosafags

Hocam sizden ricam bu ayarın olduğu kısmı ekran görüntüsü atabilir misiniz ben bulamadım çünkü ve yeni silinen mesajları göremiyorum.
  13. isosafags

başarılı bir şekilde kurulumu tamamladım aktif olarak kullanıyorum ama silinen mesjaları görme seçeneği yok sanırım bunu eklemenin yolu var mı eski modlu wplarda oluyodu
  14. isosafags

Rootsuz cihaz için ne yapabiliriz ya aylardır kullanamıyorum
  15. isosafags

Yardım S23 ultra server kaydı nerde yaptırabilirim

Cihazım global model fiziki çift simli. OneUI 6.1 güncellemesini yaptım server kaydı yaptırmam lazım İstanbul esenler civarında yapan var mı varsa fiyat nedir 70 dolar fiyat aldım o kadar bütçem şuan yok maalesef
Üst Alt