isosafags kullanıcısının son içeriği

1. isosafags

Yardım Orjinal Xiaomi Kablo ve Adaptör Aramak

dolap üzerinden orjinal 120w aldım ben gayet sorunsuz kullandım. babama da trendyol üzerinden de sadece 120w kablosu almıştım o da 120w başarılı şekilde ediyordu. 1737368806 Bu satıcıdan 120w aldım problem yaşamadım
  2. isosafags

Soru Xiaomi 13 EU Rom'lu ve Root'lu cihaz güncellenebilir mi?

eu rom varsa zaten indirin pc üzerinden sıfırlamadan güncelleme yapabilirsiniz
  3. isosafags

Yardım Xiaomi 14 Ultra CPID server kaydı

server kayıt yaparken cihaz sıfırlanıyo mu
  4. isosafags

Sohbet En kolay imei atılan cihazlar

Hocam 5.000 lira o paralar fazla bana böyle eski model kullanılmayacak sadece imei atabileceğim telefon lazım
  5. isosafags

Sohbet En kolay imei atılan cihazlar

Elimdeki hurda telefonların imeisi kapanmasın diye böyle dandik ama ücretsiz ve kolay şekilde imei atabileceğim cihaz arıyorum var mı böyle modeller
  6. isosafags

Mod [ROOT] WaEnhancer(WhatsAppPlus+) | 15.07.2025

Ne numara ile bağlanabiliyorum ne QR ile bağlanabiliyorum bütün modüller aktif ama olmuyor yardım lazım
  7. isosafags

Yardım 12 lite WhatsApp resmi uygulama hatası

Cihazımın kilidi açık rootlu. 2 cihaz olarak QR kod ile bağlanıp WhatsApp'ı kullanıyordum. Bugün çıkış yapmak zorunda kaldım. Tekrar giriş yaptığımda ise hiçbir şekilde giremiyorum. Forumlardaki bütün magisk modülleri. Lposed modülleri olması gerektiği gibi aktif. Cihazım Google Play'de...
  8. isosafags

Yardım WhatsApp'dan"Giriş Yapmak İçin Resmi WhatsApp Uygulamasına Sahip Olmanız Gerekir " Hatası Alıyorum

Yok yazılanları tek tek deniyorum bir sürü metod denedim hiçbiri olmadı biri bana yardım etsin cihaz 12 lite eu rom
  9. isosafags

Mod Xiaomi HyperOS Için IOS 18 Kontrol Merkezi

Android 14- HYPEROS 1 EU Nasıl çözeriz
  10. isosafags

Yardım 12 lite twrp kuramıyorum

12 lite kilit açtım cihazda hyperos eu rom yüklü android 14 uygun twrp nerden bulabilirim?
  11. isosafags

Soru 12 lite sıfırlanır mı

Başvuru yaptım 1 hafta süre verdi inşallah açılır
  12. isosafags

Kilit açıp tekrar IMEI attırsak twrp ile istediğimizi yapabilir miyiz
  13. isosafags

Bootkoader kapalı Tek sim direnç kayıtlı Hyperos global yüklü İmei gitmeden sıfırlamak mümkün mü
  14. isosafags

Yardım Mi 13 Ultra Bootloader kilidi açma sorunu

Hyperos varsa burdan hesap eklenmiyor bypass denemelisiniz. Daha geçen hafta fake romlu (miui14) 13 ultraya normal şekilde kilit açtım ama hyperos yüklüyse bypass şart
  15. isosafags

Soru Kullanım hakkı ne zaman sıfırlanır

Kayıtsız 12t pro var 2 sim taksam sene başında ikisinin de aktif olmaması için hattı ne zaman çıkarmam lazım?
Üst Alt