Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cihazım global model fiziki çift simli. OneUI 6.1 güncellemesini yaptım server kaydı yaptırmam lazım İstanbul esenler civarında yapan var mı varsa fiyat nedir 70 dolar fiyat aldım o kadar bütçem şuan yok maalesef
HyperOs kullanırken böyle bir sorun yoktu ama dün EU rom döndüm linkleri maalesef tarayıcıdan açıyor önceden uygulama yönet varsayılan uygulamalar kısmından bağlantı ekleyip sorun düzeliyordu ama bunda niyeyse eklenmiyor
Yarın bootloader kilidi açılacak ve cihaza imei attıracağım şuan miui 14 global sürüm yüklü ama ben eu rom seviyorum kilit açıldıktan sonra eu hyperos kurma düşüncem var imei attırmadan rom atsam sorun yaşar mıyım?
Cihazımın bağlantılar kısmında Android otoyu bulamadım Google play'e baktığımda uygulama yüklü gözüküyor ve son sürüme güncelledim cihazında şu an Miui 12 yüklü eu rom yüklü Android oto bir yolu var mı
mi11t pro ve note10 pro modeli ile denedim farklı kablolar ile denedim ama beceremedim. gerekli driverlar kurulu gerekli ayarlar yapılı cihazlar rootlu tüm komutları doğru giriyorum ama aygıt yöneticisinde sarı ünlem var i
Babamın note 10 pro cihazında bir sorun var. İmei kayıtlı telefon suan EU rom yüklü. Babamı arıyorum ulaşamıyorum sonra o beni arıyor problem yok ben ona o beni aradıktan sonra ulaşabiliyorum. Çoğu zaman bu problem var. Sadece ben değil kimse ulaşamıyor. Romdan kaynaklı mı acaba
Şarj aleti orjinal 120w ekran açıkken cihaz hızlı şarj olmuyor ama ekran kapalıyken çok hızlı oluyor.
Ampere uygulamasından aldığım değerler ekran açıkken;
Ekranı kapatıp tekrar açıldığında bu değer ?
Elimde şuan kayıtsız 11TPRO var. Bootloader kilidi için başvuru yaptım açılmasını bekliyorum. Kilit açıldıktan sonra eu rom vs kursam imei attırırken problem olur mu? şuan global miui14 yüklü
magisk uygulaması vs yüklü değil. magisk kurup root tamamen kaldır dedim ancak hala rootlu ve bazı uygulamalar root yüzünde açılmıyor. root checker ile baktım hala rootlu gözüküyor. telefonu sıfırlamadan nasıl kaldıracağız bunu miui 13.0.8.0(SKQMIXM) romu yüklü