Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bugün başvuru yaptım kaç saat verdiğine bakmak istedim ama bu hatayla karşılaştım. hesabım eski hesap daha önce baska cihazların kilidini açmıştım tam sayıyı hatırlamıyorum ama uzun zamandır herhangi bi hesabın kilidi açmadım by hatayı çözmenin yolu var mı
başarılı bir şekilde kurulumu tamamladım aktif olarak kullanıyorum ama silinen mesjaları görme seçeneği yok sanırım bunu eklemenin yolu var mı eski modlu wplarda oluyodu
Cihazım global model fiziki çift simli. OneUI 6.1 güncellemesini yaptım server kaydı yaptırmam lazım İstanbul esenler civarında yapan var mı varsa fiyat nedir 70 dolar fiyat aldım o kadar bütçem şuan yok maalesef
HyperOs kullanırken böyle bir sorun yoktu ama dün EU rom döndüm linkleri maalesef tarayıcıdan açıyor önceden uygulama yönet varsayılan uygulamalar kısmından bağlantı ekleyip sorun düzeliyordu ama bunda niyeyse eklenmiyor
Yarın bootloader kilidi açılacak ve cihaza imei attıracağım şuan miui 14 global sürüm yüklü ama ben eu rom seviyorum kilit açıldıktan sonra eu hyperos kurma düşüncem var imei attırmadan rom atsam sorun yaşar mıyım?
Cihazımın bağlantılar kısmında Android otoyu bulamadım Google play'e baktığımda uygulama yüklü gözüküyor ve son sürüme güncelledim cihazında şu an Miui 12 yüklü eu rom yüklü Android oto bir yolu var mı