Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bildiğiniz gibi twrp yok bu cihaza. bootlaoder kilidim açık eu rom yüklü (3.0.45.0) sistemi çökertmeden jtag durumuna düşürmeden nasıl rootlayabiliriz? şuan wp giremiyorum kilit açık oldugu için. 2. cihaz olarak bağlanmıyor.
eu rom yüklü f6 pro cihazım için bütün işlemleri eksiksiz ve doğru yaptım herhangi bir hata almadım ama root olmadı maalesef. twrp de kuramıuyorum kurunca sadece fastboot kalıyor
bugün başvuru yaptım kaç saat verdiğine bakmak istedim ama bu hatayla karşılaştım. hesabım eski hesap daha önce baska cihazların kilidini açmıştım tam sayıyı hatırlamıyorum ama uzun zamandır herhangi bi hesabın kilidi açmadım by hatayı çözmenin yolu var mı
başarılı bir şekilde kurulumu tamamladım aktif olarak kullanıyorum ama silinen mesjaları görme seçeneği yok sanırım bunu eklemenin yolu var mı eski modlu wplarda oluyodu
Cihazım global model fiziki çift simli. OneUI 6.1 güncellemesini yaptım server kaydı yaptırmam lazım İstanbul esenler civarında yapan var mı varsa fiyat nedir 70 dolar fiyat aldım o kadar bütçem şuan yok maalesef