isosafags kullanıcısının son içeriği

1. isosafags

Yardım S23 ultra server kaydı nerde yaptırabilirim

Cihazım global model fiziki çift simli. OneUI 6.1 güncellemesini yaptım server kaydı yaptırmam lazım İstanbul esenler civarında yapan var mı varsa fiyat nedir 70 dolar fiyat aldım o kadar bütçem şuan yok maalesef
  2. isosafags

Yardım Note 13 pro 5g fake rom

Cihazı yeni aldık bunu nasıl kilit açarız açık diyor ama cihaz açılırken kilit simgesi yok
  3. isosafags

Yardım link açarken uygulama ile açmıyor

HyperOs kullanırken böyle bir sorun yoktu ama dün EU rom döndüm linkleri maalesef tarayıcıdan açıyor önceden uygulama yönet varsayılan uygulamalar kısmından bağlantı ekleyip sorun düzeliyordu ama bunda niyeyse eklenmiyor
  4. isosafags

Yardım HyperOS imei atılır mı?

Yarın bootloader kilidi açılacak ve cihaza imei attıracağım şuan miui 14 global sürüm yüklü ama ben eu rom seviyorum kilit açıldıktan sonra eu hyperos kurma düşüncem var imei attırmadan rom atsam sorun yaşar mıyım?
  5. isosafags

Yardım mi8se de android auto yok mu?

eu rom var stabil son sürüm ama android auto yok google playde uygualanma yüklü gözüküyor ayarlarda yok ne yapabilirim
  6. isosafags

Yardım Mi8se android auto yok

Cihazımın bağlantılar kısmında Android otoyu bulamadım Google play'e baktığımda uygulama yüklü gözüküyor ve son sürüme güncelledim cihazında şu an Miui 12 yüklü eu rom yüklü Android oto bir yolu var mı
  7. isosafags

Yardım DIAG port açılmıyor

mi11t pro ve note10 pro modeli ile denedim farklı kablolar ile denedim ama beceremedim. gerekli driverlar kurulu gerekli ayarlar yapılı cihazlar rootlu tüm komutları doğru giriyorum ama aygıt yöneticisinde sarı ünlem var i
  8. isosafags

Yardım Arayanlar ulaşamıyor

Babamın note 10 pro cihazında bir sorun var. İmei kayıtlı telefon suan EU rom yüklü. Babamı arıyorum ulaşamıyorum sonra o beni arıyor problem yok ben ona o beni aradıktan sonra ulaşabiliyorum. Çoğu zaman bu problem var. Sadece ben değil kimse ulaşamıyor. Romdan kaynaklı mı acaba
  9. isosafags

Yardım Note 10 PRO IMEI sonrası ROM kurma

bu cihazda imei atıldıktan sonra rom vs atınca imei gidiyor mu?
  10. isosafags

Yardım Android Auto Whatsapp yok

Cihazım mi11t pro android auto da whatsap uygulaması yok nasıl ekleyebilirim
  11. isosafags

Yardım Ekran açıkken yavaş şarj problemi

Şarj aleti orjinal 120w ekran açıkken cihaz hızlı şarj olmuyor ama ekran kapalıyken çok hızlı oluyor. Ampere uygulamasından aldığım değerler ekran açıkken; Ekranı kapatıp tekrar açıldığında bu değer ?
  12. isosafags

Yardım IMEI kayıt ettirmeden önce rom önemli mi?

Elimde şuan kayıtsız 11TPRO var. Bootloader kilidi için başvuru yaptım açılmasını bekliyorum. Kilit açıldıktan sonra eu rom vs kursam imei attırırken problem olur mu? şuan global miui14 yüklü
  13. isosafags

Yardım 67w şarj aleti orjinal mi sahte mi nasıl anlaşılır

Fotoğraflarını ekledim sizce bu şarj aleti orjinal mi? Telefona takınca Turbo şarj çıkıyor. 1672593616 1672593930
  14. isosafags

Yardım cihaz rootlu gözüküyor

magisk uygulaması vs yüklü değil. magisk kurup root tamamen kaldır dedim ancak hala rootlu ve bazı uygulamalar root yüzünde açılmıyor. root checker ile baktım hala rootlu gözüküyor. telefonu sıfırlamadan nasıl kaldıracağız bunu miui 13.0.8.0(SKQMIXM) romu yüklü
  15. isosafags

Yardım K40 gaming operatör seçiyor

Cihaz türk telekom hatları okurken Turkcell ve Vodafone hatları okumuyor. İmei kayıtlı neden böyle yapar
Üst Alt