Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cihaz: Redmi Note8
Türkiye Garantili Cihaz
Rom: Global 12
Bootloader: Açık
Selamlar, cihazda TWRP yüklü, Eu beta rom yüklüydü.
Eski günlerin hatrına RR rom yüklemek için TWRP'den Wipe ile Dalvik/Art Cache - System - Data silme yapıp, Format data sonrasında Romu yükledim.
Şebeke ulaşılmaz oldu...
Selamlar,
peki bu sitedeki Kenzo Nougat versiyonu MiuiPro ekibinin kendi yapımı mı? Yani ücretli üye olsaydım OTA güncellemesi ile cihazım 7'ye güncellenecek miydi?
Ben mimax cihazından yapılan standart bir port diye düşündüm ama...
Tamam da bu site yasal miuipro sitesi değilki. Bu site, sızıntıları yayınlayan site. Benim telefonum için olan (redmi note 3 pro) tamamen başka bir yazılımcının yaptığı port rom mesela. miui pro romunu bulamayınca port rom koymuşlar, herkeste miui pro nougat rom çıkarmış ne güzel diyor. Tamamen...
Dikkat ederseniz miui pro sitesinde en son versiyon 8.9.20 görünüyor ve yenilerini indirilebilir şekilde siteye yüklemiyorlar. 8.9.20'yi yükle, sonrasını güncelleme ile al diyorlar.
Miui Pro OTA güncellemesi için nasıl ödeme yapılır. Yapan bilen var mıdır?
Ödeme sayfasındaki yöntemler ya Rus bankaları ya da bizde çalışmayan ulaslararası yöntemler.
Android sürümü 6.0.1 MM.
Quick Ball çok kullandığım bir özellik, kötü olmuş. Play'den Back Button yüklerim artık.
Her mesaja nasıl yetişiyorsunuz aklim almıyor. Hayranınızım haberiniz olsun clap~~
Selamlar, kenzo cihazım için MiuiPro 8.8.30 yükledim.
MIUI romlarinda standart olan Quick Ball (yuvarlak hızlı erişim topu) yok bu romda. Genelde ek ayarlar bölümünde olurdu.
Kisasanya kendi kanalında da gelişmeye devam etmedi. Paralı yapı çöktü galiba. Belki de istediği desteği bulamadı. Yurtdışı hiçbir oluşuma maddi yardım yapamıyorum çünkü paypal yok.
Yerli oluşumlar bile paypaldan bağış bekliyor. Elimiz kolumuz bağlı :@
8.7.26 kisasanya kullanıp eksik görmüştüm...
Selamlar.
Miui10 arabirimine çok farklı, güzel diyen var mı merak ediyorum. Ben sevmedim. En belirgin arabirim farkı bildirimler ve ses ayar panoları ki taslak-bitirilmemiş gibi duruyor (bence).
Redmi Note3 pro için gördüğüm bir hata vardı. Google Keep uygulamasının widgetini ekrana almaya çalışınca "Uygulama yüklü değil" hatası vererek widget eklemiyordu. Halen devam ediyor. Arabirimde vs. gözle görülebilecek herhangi bir yenilik göremedim.
Mesajınız üzerine kontrol ettim. Bana da geldi. Ama 43 MB'lık bir güncelleme ve güncelleme sayfasında Miui10 logosu var. Sizinkiyle olan fark neden acaba? Ben fasboot yöntemiyle global beta yüklemiştim. Siz twrp üzerinden yüklediyseniz bundan olabilir mi?