isoomail kullanıcısının son içeriği

1. isoomail

MIUI 12.5 Redmi Note 8 - Global Stabil V12.5.1.0 RCOMİXM İndirme Bağlantıları (Mi Pilot Değil)

Bu konudaki rom ile 12.0.6 A10'dan 12.0.2 A11'e güncelleyebilirsiniz: https://forum.miuiturkiye.net/konu/redmi-note-8-global-kararli-v12-0-2-0-rcomixm.116147/
  2. isoomail

MIUI 12.5 Redmi Note 8 - Global Stabil V12.5.1.0 RCOMİXM İndirme Bağlantıları (Mi Pilot Değil)

Selam. Normal güncelleme bu. BL kilidi açık değilse ve ota yoluyla yani normal güncelleme olarak kurabilirsiniz. Fakat 12.0.2 versiyonu lazım. Sizin versiyondan geri bir rakam olması aldatmasın. 12.0.6 android 10, 12.0.2 ise android 11 versiyonu. Android 11 verince versiyon 12.0.2 oldu. 12.0.2...
  3. isoomail

Rom Miui 12.5 Dağıtılmaya Başlandı.

Bende de öyle ama bana gelmedi. Gerçi beta olmayan linki de konusuna geldi.
  4. isoomail

Rom Miui 12.5 Dağıtılmaya Başlandı.

Selamlar. Beta tester kullanıcısı mısınız? Şu anda sadece testerlar yükleyebilir diye okumuştum.
  5. isoomail

Yardım Redmi note 8 güncellenmiyor

12.0.2 Android 11 olan en son sürüm zaten.
  6. isoomail

MIUI 12 Redmi Note 8 - EEA Kararlı V12.0.3.0.RCOEUXM

Selamlar RCOMIXM 12.0.2 üzerine bu güncelleme yüklenebilir mi?
  7. isoomail

Sohbet Redmi Note 8 Kullanıcı Yorumları

Bu mesajı görünce güncelleme tuşuna bastım. Önce güncelleme yok dedi. Birkaç kere daha basınca belirdi. Sürüm nosu düşmüş 12.0.6 kullanırken 12.0.2 olmuş ama Android 11 yazıyor.
  8. isoomail

MIUI 12 [Android 11] [MIUI 12.5] Redmi Note 8 MIUI China Beta Rom 21.6.16

Dün kurdum ama hide ve safety net çalışmadı. Güncelleme ota ile geliyorsa bende çıkmadı daha.
  9. isoomail

Selamlar, dünden beridir gayet güzel kullanıyorum. Magisk olması beni huzursuz ediyor sadece. Siz magisk varken bankacılık uygulamaları kullanıyor musunuz? Normalde hide yapılıp gizleniyordu. Ama burada magisk uygulaması yok. Yükledim dün bir defa, safety net onayı alamadı ve hide çalışmadı...
  10. isoomail

Yardım Twrp yükleniyor fakat dosyalar şifreli.

Hellas TWRP. Redmi Note 8 için.
  11. isoomail

Yardım Twrp yükleniyor fakat dosyalar şifreli.

Selam. Bütün note 8 kullanıcıları aynı sorunu yaşıyor. Hellas twrp yüklenince çözülüyor. Telefonun sayfasında, eu beta başlığında var hellas twrp.
  12. isoomail

Teşekkürler. Bir sorum var. Gereksiz uygulamalar kaldırıldı. İstenenler yüklendi. Hiç kullanmadığım Magisk'i kaldırsam Twrp uçması dışında bir zararı olur mu? Edit: Vazgeçtim. Çünkü magisk olmadan Nick Gapps paketinin çalışmadığını hatırladım.
  13. isoomail

Rehbere göre yapınca sorun olmadı. Şu anda gayet güzel çalışıyor. APK ile yükleyince Gboard yüklenmiyordu mesela, NickGapps ile her şeyi yükleyebildim. EU'dan sonra uçuyor gibi, çok seri clap~~
  14. isoomail

Magisk kurmadan 4 deneme yaptım. NikGapps denemeleri, google play apk denemesi vs. PC elimin altında olduğu için hemen bağlayıp TWRP yükledim ve devam ettim. TWRP'nin gitmesi bu işin doğası, böyle olacak diye düşünmeye başlamıştım :D
  15. isoomail

Harika! Kılavuz olmadan kendi başıma yapmaya çalıştım. APK olarak kurulan google'dan verim alamadım. NickGapps kurunca da nedense google playi geremedim. Şimdi kılavuz ile yapayım. Aslında magisk kullanmıyorum ama bu rom hatırna deneyeceğim. Kısacık kendi başıma yaptığım değerlendirmede bile eu...
Üst Alt